mifek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 HEHEHE widze ze pojawialo sie juz nowe logo jerkbait'a... Fajnie. Fajne... NO i ten jack przed mordka esox'a Fajna sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Witam,Rzeczywiście dzisiaj pojawiło się nowe logo, z akcentami. Zapytacie pewnie dlaczego zmiana? Odpowiadam:1. Przeprowadzamy ostatnie szlify szablonów stron i stwierdziliśmy, że musimy zmienić troszeczkę banner na stronie, bo tamten nie pasował do całości.2. Chciałem umieścić wizerunek jakiegoś drapieżnika. Skoro jerkbait to jakby automatycznie pojawił się szczupak.3. Postanowiłem zmienić wizerunek tych podwójnych jerków. Po pierwsze trudno by dwa jerki płynęły obok siebie (mało realistyczne). Po drugie i co najważniejsze jestem prawie przekonany, że prezentowa przynęta jest podróbką znanego Wam wszystkim slidera. Nie chcę wyjaśniać dlaczego tak myślę ale mam ku temu podstawy.4. Ponadto chciałem by na polskiej stornie o jerkingu widniał rodzimej produkcji jerk o ustalonej renomie.5. Lubię, uwielbiam łowić na jacka Myślę, że rozumiecie już dlaczego. Czekam na uwagi. Chętnie dopracujemy szczegóły. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 @Remek moim zdaniem pomysl na logo bardzo, bardzo fajny - szczuply goniacy jacka - podoba mi sie ! Mysle ze jeszcze lepiej byloby gdyby ten szczuply byl bardziej spektakularny - z jakas rozdziawiona morda gonilby jacka, i moze bardziej w osi przynety - bo ja wiem? Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to jest wishful thinking i ze bardzo trudno jest znalezc takie zdjecie ale moze, kiedys pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Mówsz, spektakularny? No rzeczywiście może kiedyś Jednak nie widzę dalszych głosów. Albo się podoba albo entuzjazm opadł PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Będę szczery (może nikt nie będzie mi miał tego za złe). Mam mieszane uczucia. O ile prawa strona ze szczupakiem i zmienionym napisem jerkabait's comunity podoba mi się bardzo to lewy napis jerkbait.pl nie przypadł mi do gustu. O Jacku nie będę się wypowiadać bo wiadomo jak bardzo lubie tą przynętę Może mało konstruktywne te moje uwagi, ale jak maja być konstruktywne kiedy chodzi o czysto subiektywne odczucia.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Remku,bannerek pierwsza klasa, ale Phala ma racje. Poprzednia czcionka w napisie Jerkbait.pl była ładniejsza. Poza tym mucha nie siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Phala, oczywiście, że nikt nie będzie Tobie miał za złe. Wręcz przeciwnie jestem otwarty na wszelkie propozycje. Zobaczymy co da się zrobić ... Wielkie dzięki!Buri, dzięki! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Mi osobiście bardzo się podoba. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Efex, fajnie! Mimo wszystko przygotuję może jeszcze z dwie propozycje i poddamy je pod małe głosowanie - ostateczne. Zobaczę co da się zrobić. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 No to który? 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KOMANCZ Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Tak naprawdę to głosowaniu podlega rodzaj, krój czcionki - pierwszy pomysł jest OK !Komancz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pedros Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Dla mnie JEDYNKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adasio Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 ciężko było wybrać bo 1 i 7 są do siebie bardzo podobne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 No to mamy remis. Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 Dla mnie 7 to najodpowiedniejsza czcionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Efex Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2005 stawiam na 1 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hasior Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 nr.1 grobość czcionki i jej kształt najbardziej odpowiada kształtowi liter odbitych w lustrzea wody.najlepsze proporcjie,pozdro hasior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Seeb Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Nr.7Pozdr.Seba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 chyba lekko stary temat, proponuje zamknac.. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja wiem czy taki nieaktualny zobacz patronów medialnych http://naryby.mtp.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 warciak Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 7 __________poperowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 FISH Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Po wybraniu czcionki można by było się zastanowić nad wyborem wielkości szczupaka.Ten nie należy do okazów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ja wiem czy taki nieaktualny zobacz patronów medialnych http://naryby.mtp.pl/ no ale tu chyba chodzi no logo a nie banner, poza tym duskusja na temat nowego logo jerkbait byla chyba w innym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 @ Yeah chyba trzeba zakończyć temat bo zamieszanie wprowadzamy @ Fish chce już wielkości szczupaka wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 11 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2007 Ten wątek jest już nieaktualny. Banner już wybraliśmy i jest ten, który wisi obecnie. Logo też wybraliśmy i będzie prezentowane we wszystkich możliwych miejscach. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 A tak korzystając z okazji to chciałem sie zapytać o naklejki z logo jerkbait że o koszulkach nie wspomnę??Chętnie bym zanabył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
HEHEHE widze ze pojawialo sie juz nowe logo jerkbait'a... Fajnie. Fajne... NO i ten jack przed mordka esox'a
Fajna sprawa..
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi