Skocz do zawartości
  • 0

NOWE LOGO

mifek

Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Witam,

Rzeczywiście dzisiaj pojawiło się nowe logo, z akcentami. Zapytacie pewnie dlaczego zmiana? Odpowiadam:

1. Przeprowadzamy ostatnie szlify szablonów stron i stwierdziliśmy, że musimy zmienić troszeczkę banner na stronie, bo tamten nie pasował do całości.

2. Chciałem umieścić wizerunek jakiegoś drapieżnika. Skoro jerkbait to jakby automatycznie pojawił się szczupak.

3. Postanowiłem zmienić wizerunek tych podwójnych jerków. Po pierwsze trudno by dwa jerki płynęły obok siebie (mało realistyczne). Po drugie i co najważniejsze jestem prawie przekonany, że prezentowa przynęta jest podróbką znanego Wam wszystkim slidera. Nie chcę wyjaśniać dlaczego tak myślę ale mam ku temu podstawy.

4. Ponadto chciałem by na polskiej stornie o jerkingu widniał rodzimej produkcji jerk o ustalonej renomie.

5. Lubię, uwielbiam łowić na jacka :D

Myślę, że rozumiecie już dlaczego.

Czekam na uwagi. Chętnie dopracujemy szczegóły.

Pozdrawiam

Remek

• 0

@Remek

moim zdaniem pomysl na logo bardzo, bardzo fajny - szczuply goniacy jacka - podoba mi sie !

Mysle ze jeszcze lepiej byloby gdyby ten szczuply byl bardziej spektakularny - z jakas rozdziawiona morda gonilby jacka, i moze bardziej w osi przynety - bo ja wiem? Oczywiscie zdaje sobie sprawe ze to jest wishful thinking i ze bardzo trudno jest znalezc takie zdjecie ale moze, kiedys :mellow:

pozdrawiam

• 0

Będę szczery (może nikt nie będzie mi miał tego za złe). Mam mieszane uczucia. O ile prawa strona ze szczupakiem i zmienionym napisem jerkabait's comunity podoba mi się bardzo to lewy napis jerkbait.pl nie przypadł mi do gustu. O Jacku nie będę się wypowiadać bo wiadomo jak bardzo lubie tą przynętę :mellow:

Może mało konstruktywne te moje uwagi, ale jak maja być konstruktywne kiedy chodzi o czysto subiektywne odczucia.

pozdrawiam