mifek Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 HEHEHE widze ze pojawialo sie juz nowe logo jerkbait'a... Fajnie. Fajne... NO i ten jack przed mordka esox'a Fajna sprawa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 No ok, skoro ciągniesz to już mówię. Wczoraj zamówiłem koszulki z logo j.pl. Naklejki już mamy. Proszę jednak o cierpliwość bo muszę to wszystko ogarnąć. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 DZIĘ KU JE MY !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Super Właśnie szykuje zestaw do oklejenia łodzi i napewno na logo jerbait.pl znajdzie się miejsce ...oczywiście koszulki też są świetnym pomysłem Remek czekamy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Mam bardzo duże naklejki i małe. Będzie dobrze pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zamki Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Mam bardzo duże naklejki i małe. Będzie dobrze pozdrawiamRemek Na klapie mojego skodillaka jeszcze nie ma żadnej naklejki a już chyba pora coś zapodać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Ja potrzebuję na łódke i na landa też dużą.I koszulke rzecz jasna x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mifek
HEHEHE widze ze pojawialo sie juz nowe logo jerkbait'a... Fajnie. Fajne... NO i ten jack przed mordka esox'a
Fajna sprawa..
31 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi