benito Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 @Sławek Nie obraz sie ale nie bardzo rozumiem tego co do mnie powyzej napisales z wyjatkiem pierwszego zdania i ostatnich dwoch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benito Opublikowano 8 Grudnia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 A co do pianki to ALFAPUR RM 4310 ma bardzo duza gestosc, o wiele wieksza niz pianka z zachemu (ilopianol 50/110) tylko zapewne sie roznia cenowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 @Waci Wiesz moze o ile razy ta pianka izopianol 50/110 zwieksza swoja objetosc? Podziel uśredniony ciężar właściwy obu składników przez ciężar właściwy zastygłej piany a otrzymasz odpowiedź na swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waci Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2006 Tak, tak Frycowe trzeba zapłacić. Żeby uzyskać powtarzalność to trochę prób trzeba wykonać. Z netu tego się nie dowiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Odświeżę nieco temat. Przeglądałem linki do silikonów, rozmawiałem z ludźmi z tych firm, ale oni mają niestety blade pojęcie o naszych potrzebach. Czy macie może jakieś konkretne modele tych silikonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Nie znam nazw tychże silikonów, ale to chyba ine jest konkretny model silikonu a pewnego rodzaju mieszanka. Jednak jako laik w tym temacie wstrzymam się od głosu.Pablom po prostu weź gumę i im pokaż do ręki - może wtedy coś stwierdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 19 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 Mam taki zamiar, ale wole się jakoś przygotować do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi