Łukasz91 Opublikowano 18 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Panowie jakie woblery polecacie głębokość łowiska max 7 m średnia 2,5 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Do czego? Do trola, do ręki, brzeg, ł?łdź, rzeka, jezioro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Krzyśku co sie głupio pytasz, przecie?ź chodzi o jesienne szczupaki w łowisku, kt?łrego średnia głebokość ma 2,5m .Polecam Huntera - http://wobler.com.pl/4images/details.php?image_id=978Polecić tez mogę Kenarta jak i Dorado... i tak mo?źna w nieskończoność, nie wiem tylko czy bud?źet Ci wytrzyma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Że co, ?źe niby na takiej wodzie nie da się trollować? <_< @krzysiek, zostaw coś dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 To polecam średniej wiekości obrot?łwkę w kolorze srebrnym i taką samą wahadł?łwkę. Jeszcze się nie spotkałem z przypadkiem, ?źeby na jesiennej wodzie o głębokości ok. 2,5m te przynęty były całkowicie nieskuteczne. wystarczy tylko odpowiednio długo nimi łowić. Wobler te?ź mo?źe być. Najlepiej średni. I srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 19 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Woblery do trolingu ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi