Jozi Opublikowano 28 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Jestem po pierwszych testach.Plecionka przyzwoita coś w stylu power pro.Mo?źe nawet trochę bardziej miękka, dobrze się układa na korbie, moc przyzwoita.Pomiar suwmiarką elektroniczną wykazał 0,12mm a podane jest 0,10.Błędu raczej nie ma bo mierzyłem w kilku miejscach.Og?łlnie rzecz biorąc produkt przyzwoity jak na początku, dalsze łowienie wyka?źe co jest warta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Dlaczego nie wierzyć ? Bywało ju?ź chyba tak, ?źe ta sama plecionka, zupełnie r?ł?źniła się jakościowo, zale?źnie od jej średnicy.Co się dziwić Dragonowi. Miałem kiedyś P-line 10 lb i więcej nie chcę, natomiast 15 i 20 lb są super i nie mam zamiaru ich zmieniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi