Nie mogłem znaleźć podobnego tematu, zakładam nowy. Ostatnio na wodzie wydarzył mi się incydent jak w temacie, szarpnąłem silnik się odpalił i linka pękła - może za dużo siły już Na szczęście silnik odpalił i dopłynąłem do auta po akumulator i pływaliśmy dalej..
A teraz pytania.. Jestem kompletnie zielony w temacie silników, no może świecę już bym wymienił . Ale powiedzcie mi jak sobie z tym poradzić? Czy wystarczy wymiana linki? Gdzie kupię taką linkę? Skąd mam znać jej odpowiednią długość itp. Może na necie są jakieś filmiki instruktażowe, ja niestety nie mogę tego znaleźć, nawet nie wiem jak się "fachowo" ta linka nazywa.
Pytanie
tobiasz92
Witajcie,

.
Nie mogłem znaleźć podobnego tematu, zakładam nowy.
Ostatnio na wodzie wydarzył mi się incydent jak w temacie, szarpnąłem silnik się odpalił i linka pękła - może za dużo siły już
Na szczęście silnik odpalił i dopłynąłem do auta po akumulator i pływaliśmy dalej..
A teraz pytania.. Jestem kompletnie zielony w temacie silników, no może świecę już bym wymienił
Ale powiedzcie mi jak sobie z tym poradzić?
Czy wystarczy wymiana linki?
Gdzie kupię taką linkę?
Skąd mam znać jej odpowiednią długość itp.
Może na necie są jakieś filmiki instruktażowe, ja niestety nie mogę tego znaleźć, nawet nie wiem jak się "fachowo" ta linka nazywa.
Z góry dziękuję za pomoc
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi