Tubylec1982 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Witam trochę głupie pytanie jak sprzedam swoją łajbę i inna kupie to od nowa rejstrować a starą wyrejstrować czy nr się przekleja i nie muszę nic robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Starą sprzedajesz i numer przeklejasz na nową informując nowego właściciela o tym fakcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 a jak się długością różni bo tam w starostwie chyba podawałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 fu** it Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 To rejestrujesz od nowa. Ale jeszcze się nie spotkałem aby jakikolwiek uprawniony do kontroli organ mierzył długość łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Spoko podziękował i niech woda rybą wynagrodzi Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 http://jerkbait.pl/topic/18435-przerejestrowanie-pontonu/http://jerkbait.pl/topic/4250-rejestracja-%C5%82odzipontonu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tubylec1982 Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 (edytowane) Zresztą 17 pln to nie majątek w wędkarskim szaleństwie Edytowane 27 Czerwca 2017 przez Tubylec1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bober18 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Stara wyrejestrujesz w tym samym okienku a nowa rejesterujesz i tyle ... Ja tak zrobilem bo nie chce by nowy nabywca cos odwalil a przyjda do mnie..a tak spokoj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Tubylec1982
Witam trochę głupie pytanie jak sprzedam swoją łajbę i inna kupie to od nowa rejstrować a starą wyrejstrować czy nr się przekleja i nie muszę nic robić
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi