kondzio 77 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam kolegów.Poszukuje serwisu lub człowieka który pomoże usunąć usterkę w silniku zaburtowym mercury 30 km, w okolicach Kielc .Problem z odpalaniem, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 a może sam zajżysz pod czapę.sprawdż świece i dopływ paliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kondzio 77 Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Witaj te podstawy już sprawdzałem.Objawy są takie:Nigdy nie mogę go odpalić po dłuższym postoju ,mowa tu o np.3 godz.Nie wspomnę o np. dwóch tygodniach czyli do następnego wypłynięcia.Wtedy dopiero mordęga nad wodą jeśli odpalę to jest ok pali później z dotyku ,lecz to mało komfortowe myśleć czy czas mi się nie kończy i znowu będzie problem.Wydaje mi się ze to coś z rozrusznikiem ale mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 jeśli kręci to jest ok.wygląda to tak jakby paliwo się cofało lub był jakiś problem z jego zassaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kondzio 77 Opublikowano 21 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Witam kolegę.Moze masz racje z tym paliwem ale przed odpaleniem pompuje pompką zbiorniczek sie uzupełnia i wszystko wygląda na ok a jednak tak nie jest.Dlatego szukam jakiegoś fachury co by pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 rozumiem.trzaby sprawdzić czy mieszanka dostaje się do komory sprężania czyli na tłoki.a jeśli faktycznie paliwo dochodzi i po odpaleniu ostro zakopci to prędzej będzie coś z zapłonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kondzio 77
Witam kolegów.Poszukuje serwisu lub człowieka który pomoże usunąć usterkę w silniku zaburtowym mercury 30 km, w okolicach Kielc .Problem z odpalaniem,
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi