Visegard Opublikowano 19 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Tak sobie oglądałem kołowrotki i natrafiłem na Shimano Fireblood. To jakaś nowość jest? Ja prawdę m?łwiąc pierwszy raz się z takim zetknąłem. Ma ktoś jakieś informacje o nim mo?źe? Tak z czystej ciekawości pytam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Kolega Mefisto pewnie coś będzie więcej wiedział na ten temat, do niego uderz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie łowiłem nim,ale podpowiem ?źe jest to model co najmniej 3 letni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi