Artech Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Tytuł trochę epicki Wydaje mi się, że na forum znajdzie się kilku kolegów którzy mają w swoim arsenale kije robione przez swoich znajomych "wędkorobów" z poza forum lub z forum ale nie mających swoich wątków. Ja wczoraj odebrałem swoją drugą wędkę od Mariusza (@markir) i na pewno nie ostatnią bo już w po głowie chodzi kij w jednym kawału taki w okolicach 10 - 12 lb. A kijek, który odebrałem to Batson SP781-2 Przeznaczenie to okoń i pstrąg na brodzonego. I przy tym pstrągu obawiam się czy nie będzie za delikatnie Uzbrojony w alconite i sic na szczycie w systemie KR, od startowej 16 do 4Uchwyt Fuji TVS-TK16 Poprzednia wędka od Mariusza to CDBLORKA2275-0725 ( CD Orka 2,75 m, 7-25 g, 8-20 lb)Wędka robiona budżetowo. Komponenty w większości odzyskane z połamanego Team Dragona - przelotki fuji alconite od 30 do 7, uchwyt fuji dps 18. Wędka z założenia robiona jako zapas, ale okazała się całkiem fajna i zastanawiam się nad przezbrojeniem jej w lepszy set przelotek. tu fotki ugięcia Orki http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugięć/?p=2081213 Edytowane 30 Grudnia 2017 przez Del Toro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 I jeszcze jedna fotka, szczytu Batsona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casso Opublikowano 11 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Artech, Mariusz jest ze Szczecina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Jak najbardziej ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi