szczupak1 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 http://www.abugarcia.com/abugarcia-rods-casting-rods/abu-garcia-fantasista-beast-casting/1373580.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 (edytowane) A nie wydaje się ciężki? Bo według opisu waży dwa razy tyle co Abu volattile. Długość podobna, ciężar wyrzutu podobny ale masa jakoś zniechęca Zwłaszcza że znacznie droższy Tak w ogóle... Może ktoś wie czy w Krakowie można obejrzeć któryś z tych kijów?Wg katalogu waży 250gram, w ręku wydaje się lżejszy. Wg mnie absolutnie nie jest za ciężki. Volatile waży 214gram Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 7 Grudnia 2017 przez koval75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliH Opublikowano 7 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2017 Okej... Na stronie fishing mart podali 127g a ja głupi uwierzyłem Teraz to ma większy sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 (edytowane) Okej... Na stronie fishing mart podali 127g a ja głupi uwierzyłem Teraz to ma większy sensDo tego powinien pociągną bez kucania 130gram, volattile tyle nie da rady. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 8 Grudnia 2017 przez koval75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 8 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2017 Dlatego są różne kije do różnych zastosowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) A ja dzisiaj dostalem przedwczesny prezent choinkowy od żony, Abu Garcia SVARTZONKER 8FT6IN H, 40-140G. Kijek na sucho bardziej niz fajny, dolnik jak na moja małpią łapę dlugi, niestety w biju sprawdzony bedzie w przyszlym roku????Dzisiaj nie zdaze, ale ktoregos dnia sprobuje cyknac kilka zdjec, co I jak wyglada???? Edytowane 11 Grudnia 2017 przez mackot_88 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) I jak nie jest pałowaty ?Możesz wrzucić foty ugięcia. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Jutro postaram sie cos wrzucic, dzisiaj nie mam mozliwosci. Edytowane 11 Grudnia 2017 przez mackot_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Co do tego,czy jest palowata, wg mnie jak na ten c.w. nie ma chyba tragedii. No ale jutro sprobuje pokazac to na fotach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Waga kija na wadze kuchennej z folia na korku pokazuje mi 224g. Dolnik od pazura-42 cm.A tu ugiecie pod butelka 1,5l wody???? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 11 Grudnia 2017 przez mackot_88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 A tu dwie butelki wody: Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Też przymierzam się do w/w kija do tytułowych zastosowań. Mógł byś napisać z jakim multikiem będzie sparowany kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 I tu jeszcze decyzji nie podjalem. Na chwile obecna dysponuje tylko multikiem Daiwa Tatula 200, ale on raczej bedzie podpiety do kija jerkowego. Do tego kija zakupie albo Tranxa 301, albo Daiwa Lexa 300, albo (o ile bym znalazl I wczesniej nie kupi go GODSKI????) Abu Garcia Revo Toro NACL51. Okraglaka raczej nie chce, aczkolwiek namawiaja mnie na Calcutte... Czas pokaze, mam kilka miesiecy na podjecie decyzji???? zawsze tez noge kupic druga tatule 200???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Faktycznie Andrzej przegiął z tym NaCl☺Cholera odżałować nie mogę ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Biorąc pod uwage to,że reszta rodziny daje mi hajs na gwiazdkę,bo nic innego nie chce, mialbym calkiem zacny zestaw pod choinką,gdybym kupil tego NACL???? a tak sama rózga???? no ale trudno, są też inne fajne multiki???????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ja wczoraj otrzymalem badyl Volatile 50-200 i NaCl by pasował jak ulał. PS. Dzięki Andrzej ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Tomku, ten kij kupiłeś z myślą o trollu czy zamierzasz rzucać mega gumami? Miałem go w łapie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zbyt rzadko bede go uzywal do lowienia z reki wiec do trolla tez musi pasowac. Wg mnie 80-150 to pelen komfort dla mnie. Powyzej nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ponizej jakies 70g tez bedzie latac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ty młody jesteś i kawał chłopa . Ja zgred, oceniłem , że nie dał bym rady na użycie do rzutów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Z Tica Caiman 151 wyważa się elegancko aczkolwiek niestety narodził sie nowy pomysł na młynek Jak wielkościowo ocenisz Robert Curado 301 z Revo Toro 51? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ty młody jesteś i kawał chłopa . Ja zgred, oceniłem , że nie dał bym rady na użycie do rzutów 3 razy w roku przecierpię Svartzonkerami ludzie rzucają i daja rade to Volatile dam rade 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Wydaje mi się, że Toro 51 (piszę o starym modelu) jest szerszy ale niżej osadzony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Mam Volatile do 90gr. sparowany z Curado 301E i pasi ,toro nie miałem ale macałem i jest szerszy . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Ja wczoraj otrzymalem badyl Volatile 50-200 i NaCl by pasował jak ulał.PS. Dzięki Andrzej ☺Strasznie pałowaty? Pytam, bo odbieram go pod koniec stycznia 2018r. i strasznie jestem ciekawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi