Skocz do zawartości

Długi cast pod duże gumy...

darkonis

Rekomendowane odpowiedzi

Sa jeszcze kije ze stajni fox o ktorych nie znalazlem nic na forum a kije wygladaja naprawde fajnie. Seria terminator pro, modeli jest  sporo od wedzisk uncjowych nawet do 200gr CW, dla wspomianych 100gr jest model swimbait special, jak czas pozwoli niedlugo bede testowal model do 35gr spinner & crank.

https://issuu.com/fishpoint/docs/fox_rage_-_katalog_2018_eng

strona w katalogu 30-31

Edytowane przez hose4ras

Sa jeszcze kije ze stajni fox o ktorych nie znalazlem nic na forum a kije wygladaja naprawde fajnie. Seria terminator pro, modeli jest sporo od wedzisk uncjowych nawet do 200gr CW, dla wspomianych 100gr jest model swimbait special, jak czas pozwoli niedlugo bede testowal model do 35gr spinner & crank.

https://issuu.com/fishpoint/docs/fox_rage_-_katalog_2018_eng

strona w katalogu 30-31

Wędki foxa z serii terminator pro oglądałem rok temu w Poznaniu i prezentowały się fajnie. Nie znam ich oferty pod grubszy ale może być dobrze.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Wędki foxa z serii terminator pro oglądałem rok temu w Poznaniu i prezentowały się fajnie. Nie znam ich oferty pod grubszy temat ale może być dobrze.

Wędki foxa z serii terminator pro oglądałem rok temu w Poznaniu i prezentowały się fajnie. Nie znam ich oferty pod grubszy ale może być dobrze.

Bardzo mnie zaciekawily te kije, castingowe modele maja zdejmowany dolnik co ulatwi troche transport. Nie ma za wiele info na necie, niewiadomo jak mocno sa niedoszacowane o ile sa, producent nie podaje mocy wiec ciezko cos wywnioskowac po CW.

Ogladales Casty?

Bardzo mnie zaciekawily te kije, castingowe modele maja zdejmowany dolnik co ulatwi troche transport. Nie ma za wiele info na necie, niewiadomo jak mocno sa niedoszacowane o ile sa, producent nie podaje mocy wiec ciezko cos wywnioskowac po CW.

Ogladales Casty?

Spiny

Miałem dwa casty foxa w ręce własnie na targach i teraz zamierzam  dokładniej im się przyjrzeć :blink:  ,bardzo ciekawa oferta moim zdaniem ,niestety info brak :ph34r:

I ja oglądałem je na Targach , przyznam że zrobiły na mnie dobre wrażenie ale : pytam ,Ile to zniesie ?"  - "nie wiem ja to właściwie tylko karpie"  :wacko:  , A odpowiedź na pytanie ile to to kosztuje ? Właściwie zakończyło moje dociekania .

I ja oglądałem je na Targach , przyznam że zrobiły na mnie dobre wrażenie ale : pytam ,Ile to zniesie ?"  - "nie wiem ja to właściwie tylko karpie"  :wacko:  , A odpowiedź na pytanie ile to to kosztuje ? Właściwie zakończyło moje dociekania .

Znaczy że drogie?Czy dobiło Cię to że nie było konkretnej odpowiedzi?

Co do Pleciony to Może i komercja, ale zastanawialiście się jakie jest najcześciej zadawane  pytanie nazwijmy to pieszczotliwie celebrytom wędkarskim ? 

Nie ? to ja odpowiem :) jaki kij? jaki kołowrotek?  do o 300zł :D no niestety taki mamy rynek ,u nas ważniejsze jest czym niż jak.

Na wiosnę bede testował zestaw 60lb Phenixa do przynęt większego kalibru.

Edytowane przez Tu nie ma ryb.

Z tego co pamiętam to cena była koło 1000 Pln , moim zdaniem sporo jak za ten kijek . może i ma jakieś niezwykłe cechy ? Nie wiem , wyglądało to tak jak napisałem .

Te kijki sa dostepne duzo taniej bo niektore modele nawet po 600+ a tak srednio to 800+ takze tragedii nie ma.

Te kijki sa dostepne duzo taniej bo niektore modele nawet po 600+ a tak srednio to 800+ takze tragedii nie ma.

Być może , może się nawet okazać że warte swojej ceny  :) ,Co jak co ale kupowanie kijków przez internet " to moim zdaniem taki sobie pomysł , cenie sobie badania organoleptyczne . No niestety tak one wyglądały jak wyglądały . teraz to już Fox Rage ,musi" mnie poprosić  ;) żebym spojrzał w tamta stronę 

...zapomniałeś o jeszcze jednym a według mnie, pytaniu nr.1: GDZIE? ;)  :D

A tymczasem, chociaż sygnalnie coś na temat tego zestawu? ;)

@BOB1 w zamyśle jest ma to być kij do obsługi przynęt których m1 35lb nie daje rady  poprowadzić dynamicznie lub rzucić 

zobaczymy jak to wyjdzie - taki Musky pod Polsku :)

• Like 1