golsyl1980 Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Nie planowałem ale kto wie .Cały weekend może tam spędzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 9 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Zazdroszczę takiej możliwości targi pewnie też na wypasie będą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Temat mocno zjechał na boczne tory ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Temat mocno zjechał na boczne tory [emoji6]Jak zwykle, życie. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Kilkanaście postów dotyczących Shimano Tranx przeniosłem do odpowiedniego wątku 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) słusznie, na ten sezon w arsenale zachodzą pewne zmiany, M1 25lb swimbait zastępuje MXS802H 8’2″ 15-30lb cw 15-80g blank lepepiej od 25lb radzący sobie w niższych partiach cw M1 35lb swimbait dostaje dwóch konkurentów : M1 inshore 35lb 8'2'' kij wagowo obsluguje tyle co 35lb swimbait ale jest dużo sztywniejsz, szybszy do letniego łowienia Ultra classic swimbait 40lb , ten może ciut wiecej niż M1 35lb swimbait, fantastycznie się gnie i to chyba najładniejszy fenixowy swimbait No i rodzynek 60lb też z rodziny penixa ale o nim jeszcze nic nie wiem, cel jest zobaczymy jak z wyjdzie realizacja ma sobie radzic z obciązeniem 350g Edytowane 10 Marca 2018 przez Tu nie ma ryb. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) . Edytowane 10 Marca 2018 przez urasenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 słusznie, na ten sezon w arsenale zachodzą pewne zmiany, No i rodzynek 60lb też z rodziny penixa ale o nim jeszcze nic nie wiem, cel jest zobaczymy jak z wyjdzie realizacja ma sobie radzic z obciązeniem 350g Jeszcze Ci go nie ukręcił ??? Mam już na oku StC w tym przedziale, ale chętnie bym pomacał tego P-xa, i kto wie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) No Nie :/ ale to Nie wina chłopaków. Straszne zawirowania są z firmami spedycyjnymi (od zawsze robią co chcą) ale w tym lub przyszłym tygodniu już będzie wiadomo. A st.c to napewno super opcja niestety strasznie trudno dostępna jak mówimy o Legend tournament musky , na targach w pzn na stoisku stc nie było ani jednego modelu z całej serii. Zreszta Ty pierwszy będziesz o tym wiedział jak ja dostanę Ps: wpadnę jakoś pod koniec tygodnia to pogadamy, miałem odebrać Szczupakowe pociski ???? Edytowane 10 Marca 2018 przez Tu nie ma ryb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) No Nie :/ ale to Nie wina chłopaków. Straszne zawirowania są z firmami spedycyjnymi (od zawsze robią co chcą) ale w tym lub przyszłym tygodniu już będzie wiadomo. A st.c to napewno super opcja niestety strasznie trudno dostępna jak mówimy oLegend tournament musky , na targach w pzn na stoisku stc nie było ani jednego modelu z całej serii.Zreszta Ty pierwszy będziesz o tym wiedział jak ja dostanę Ps: wpadnę jakoś pod koniec tygodnia to pogadamy, miałem odebrać Szczupakowe pociski Bo u nas na te kije mówią kołki BestMastery wszystko obsługują W Stanach Tournamenty masz dostępne od ręki, także nie ma problemu. Natomiast Legendy są zbrojone wyłącznie na zamówienie; w sklepach i na magazynach ich nie ma.Woby praktycznie gotowe . Jutro na te cięższe rzucę Wam UV i będzie finito Fota w moim wątku Edytowane 10 Marca 2018 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Jeszcze Ci go nie ukręcił ??? Mam już na oku StC w tym przedziale, ale chętnie bym pomacał tego P-xa, i kto wie ... O jakim modelu St.c mówisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 (edytowane) Problem jest z wysyłką tego, legend elite w sumie nie brałem pod uwagę raczej Niebieskie Narazie pójdę drogą phenixa, dobrze się dogaduje z Łukaszem i doceniam ich za serwis. Mam pare blanków niedostępnych jeszcze w oficjalnej dystrybucji i z każdego jestem zadowolony Zainspirowałeś mnie tym filmikiem z Roman made Mother @cabage Legend elite seria musky co w okolicach 65lb Edytowane 10 Marca 2018 przez Tu nie ma ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 10 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Mam 50 lb zrobionego pod korbę na dorsze 240cm (rzekomo to odpowiednik tego kija LTMU80MHF - 65lb z tym że blank z poprzedniej serii 2014r) a 80 lb 69XHF leci do mnie . Ten 50 lb z tego co udało mi się ustalić obecnie produkowany ma coś właśnie koło 65lb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 O jakim modelu St.c mówisz ? LEM86HFTen patyk bardzo komfortowo obsługuje przynęty powyżej 100 g i myślę, ze max tak do 250 g. Większych woblerow w tym sezonie raczej już zrobić nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekEg Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Będę łowił gumami do 130 gr mam do wyboru WRC80MHF i Daiwa Porex 2,40 40 -120 gr co mi radzicie zamówić.Może ktoś łowił daiwą i zna jej zalety i wady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 Wydaje mi się ze ta daiwa nie da rady tyle rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniekEg Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 To w takim razie WRC tym bardziej nie podoła jest opisany trochę powyżej 80 gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 13 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2018 Nie wiem nie znam tego kija, wiem za to że fabryczny opis seryjnych wędek można sobie często w buty wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrufa8 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Będę łowił gumami do 130 gr mam do wyboru WRC80MHF i Daiwa Porex 2,40 40 -120 gr co mi radzicie zamówić.Może ktoś łowił daiwą i zna jej zalety i wadyChyba pomyliłeś oznaczenia, chodzi Ci o WRC80hf2? posiadam od niedawna kijek na tym blanku, dokładny symbol blanku 2C80HF2 i potwierdzam info z filmua tutaj temat był już poruszanyhttp://jerkbait.pl/topic/2201-czarna-mamba/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 Jedno pytanko. Czy do St. widzę przyczepioną Ticę Caiman? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 15 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2018 Jedno pytanko. Czy do St. widzę przyczepioną Ticę Caiman?Piotruś, masz sokoli wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fly^Fishing Opublikowano 16 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2018 Mam do wyboru SG Custom Predator Trigger 243 80g, czy Abu Garcia VOLATILE PIKE 792H 50-90 CAST.Niestety nie mam możliwości sprawdzenia ich przed zakupem, zatem oba kije są mi obce.Cena obu podobna. Co byście wybrali? Liczę na Waszą pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 (edytowane) Mam do wyboru SG Custom Predator Trigger 243 80g, czy Abu Garcia VOLATILE PIKE 792H 50-90 CAST.Niestety nie mam możliwości sprawdzenia ich przed zakupem, zatem oba kije są mi obce.Cena obu podobna. Co byście wybrali? Liczę na Waszą pomoc. A czego oczekujesz od casta na średnio-grubo? Jeżeli ugięcie i praca pod rybą to brałbym Abu, a jak jakość wykonania i precyzja rzutów + szybsze zacięcie SG.Używając przynęt do 80/90 gr. Edytowane 17 Marca 2018 przez MarCinFin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fly^Fishing Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 A czego oczekujesz od casta na średnio-grubo? Jeżeli ugięcie i praca pod rybą to brałbym Abu, a jak jakość wykonania i precyzja rzutów + szybsze zacięcie SG.Używając przynęt do 80/90 gr. Tak, Średnio-grubo. W zbiorniku sporo szczupaków i dużo sumów 100+.Widziałem kilka filmików na YT ale z pracą Volatile 200g i ugięcie faktycznie ma głębokie. Wiesz może ile ten Predator komfortowo niesie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 T Wiesz może ile ten Predator komfortowo niesie?Obydwa kije komfortowo ogarną przynęty do 100g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi