mifek Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Mam Shimano crucial swimbait 240/1cz. Realnie pociągnie ponad setkę. Ale ma fajną akcje i rzuca od tych 20/30 gram ...W sumie to mógłbym się z nim rozstać... Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Rafał,cholercia,nie bierzesz chyba rozbratu z castem.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Rafał,cholercia,nie bierzesz chyba rozbratu z castem.?Zwariowales ... Porządki. Mam 5 może 6 patyków które od kilku lat się tylko kurza .... Wysłane z mojego S60 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Może będę sprzedawał to Shimano po 17-tym czerwca? Jak się spisuje ten kij pod rybkamiCzy jest dobrze opisany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Mam nadzieję, że odpowiem Ci na to pytanie po 17-tym czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 9 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2018 Dodam że nie jest to oferta kupna kijka na już. Chociaż kto wie ????Bardziej o opinie mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 25 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2018 Siema Czy swimbaitowy phenix 25lb poradzi sobie z 145g savage gear perch ? Pytam bo nie wiem czy inwestować w niego Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Siema Czy swimbaitowy phenix 25lb poradzi sobie z 145g savage gear perch ? Pytam bo nie wiem czy inwestować w niego Pozdrawiam serdecznie Jak masz możliwość bierz wersję 35lb.A w odpowiedzi na Twoje pytanie: poradzi sobie, ale komfortu nie będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ale ja mam 25lb tylko nie wiem czy okonia mam kupowac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 Ale ja mam 25lb tylko nie wiem czy okonia mam kupowac Śmiało , rzucać da się rozsądnie z głową a sama przynęta nie stawia oporu , właśnie oblawiam 25lb i 35lb w delfinie i naprawdę oba kije są cholernie elastyczne jeśli chodzi o zakres obsługiwanych przynęt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1991 Opublikowano 28 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2018 ja 35ka ładuje shad tezy 27ki do tego głowki 30+ i miota nimi jak szatan i nie robi to na nim wieliego wrazenia, czucie przynetty jest eleganckie, kazde obtarcie czy pukniecie czuć. DO tego nie gnie to kija przy prowadzeniu ale pod rybą pracuje ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Hey Buduje sie dla mnie nowy kij i mam pytanie co do dolnika. Bedzie on miał 45cm i zastanawiam sie jak zrobic pianke cała czy dzielona? Czy jest jakas zastadnicza różnica, która warto sie kierować? Czy tyko wizualna? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Hey Buduje sie dla mnie nowy kij i mam pytanie co do dolnika. Bedzie on miał 45cm i zastanawiam sie jak zrobic pianke cała czy dzielona? Czy jest jakas zastadnicza różnica, która warto sie kierować? Czy tyko wizualna?Pozdrawiam Cała , fajnie się rzuca dwiema łapami. Edytowane 16 Lipca 2018 przez Alaryk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 to kwestia gustu tylko i wyłącznie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Dzieki wezme dzielony w takim razie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven88 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Moim zdaniem, jeśli nie ma to wpływu na wyważenie to lepiej robić dzielony - kijek zawsze będzie lżejszy i mniej zmęczy przy długim łowieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Panowie jeszcze powiedzcie co to sa za kije Phenixa m1 inshore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Dzieki wezme dzielony w takim razie. PozdrawiamBędziesz żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Będziesz żałował co to za herezje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Jak się spisuje ten kij pod rybkamiCzy jest dobrze opisanyPrzepraszam, że dopiero teraz odpisuję...zapomniałem Kija nie sprzedam bo nie ma sensu szukać następnego kija w dwóch kawałkach jak trzeba będzie zabrać do samolotu? Sprawdził się świetnie. Pod ryba 80+ nie jęknął, małych nie gubił. Opisany jest do 70 gr a ja zapomniałem, że "Bandit Shad" waży 90gr i naparzałem nim swobodnie a Cannibal 15 z główką 5 gr latał również fajnie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 "Ciężkie" casty miałem z dzieloną i całą rękojeścią, zostały tylko z całą. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Napisz dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 (edytowane) Widze ze jest tu sporo ludzi co nie lubia dzielonego dolnika.Czy ktoś by mogl napisać czemu woli caly ?Pytam calkiem poważnie Mi w dzielony nie pasuje to ze w mocowaniu na kije na lodzi moglby sie element bez pianki porstować Pozdrawiam Edytowane 16 Lipca 2018 przez pepka87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 Końcówka kija zawsze wędruje pod pachę (tam ciepło). Jak przesuwasz kij do siebie to przy dzielonej rękojeści, gdzie ostatni fragment dolnika ma zazwyczaj do 20 cm, gubił się pod ręką. Traciłem czucie wędki. Szczególnie jesienią i wiosną jak jesteśmy ciepłej ubrani. Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepka87 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2018 To jest jakaś sensowna odpowiedź... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi