jacob1993 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Ja customem 170g rzucam 3d roachem 200g czy właśnie troutem 25ss .może custom do 240g by to właśnie ogarnął . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 (edytowane) Ja piszę o tym co mam i używam. Dam ogarnia bez problemu swoje górne c.w. (sam rzucałem przynętami ok. 250 g i jest jeszcze zapas mocy). Natomiast dolny zakres to mit. Żadne 90g, jakiekolwiek rzucanie to najlepiej od 150g. Ale takiego kija chciałem. Do 150g już mam. Dam da radę moim zdaniem i 280g. Edytowane 19 Grudnia 2022 przez Novis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Piotrze, czy możesz zmierzyć odległość od pazura do końcówki dolnika? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Krzyś, po południu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Piotrze, czy możesz zmierzyć odległość od pazura do końcówki dolnika?Mi również wpadł w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Krzyś, po południu. Na spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Ja piszę o tym co mam i używam. Dam ogarnia bez problemu swoje górne c.w. (sam rzucałem przynętami ok. 250 g i jest jeszcze zapas mocy). Natomiast dolny zakres to mit. Żadne 90g, jakiekolwiek rzucanie to najlepiej od 150g. Ale takiego kija chciałem. Do 150g już mam. Dam da radę moim zdaniem i 280g.280g to już tak trochę spokojniej ale daje radę, tu macie foty http://jerkbait.pl/topic/32466-jerkbaitowa-baza-ugięć/?p=2824338 od pazura do końca dolnika 46cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Bardzo dziękuję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Wyręczyłeś mnie Michał, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 23 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 Tutaj Michał w akcji.... w powietrzu leci paproszek na okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 (edytowane) BFT Lizzard X 7'10 "MH 130gr Używa ktoś tego kija?Jak zachowuje się pod rybą, od ilu gram już startuje? Edytowane 15 Stycznia 2023 przez welfron1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 A tego kijka ktoś używa? BFT ROOTS G2 Tailgunner cast 2.28 80gr Ten mnie bardziej interesuje,tylko pytanie czy można go lekko przeciążyć do tych 100gr i jak się zachowuje pod rybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 A tego kijka ktoś używa?BFT ROOTS G2 Tailgunner cast 2.28 80gr Ten mnie bardziej interesuje,tylko pytanie czy można go lekko przeciążyć do tych 100gr i jak się zachowuje pod rybą? Hej . Używam od kilku lat .Opisany poprawnie ,więc nie polecam przeciążać przy dynamicznych rzutach .Pod ryba pracuje poprawnie ,jak nazwa mówi - jest moc w dolniku ,jak na owe 80gram . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Dzięki za odpowiedź, a BFT ROOTS G2 Bayonet cast 2.28 120gr może też łowisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Raczej więcej nie kupię kija z tej stajni .Kosztował ponad 2 tyś SEK pięć lat temu i po nie całym roku poluzował się uchwyt kołowrotka na blanku .Wymieniłem na gwarancji .Następny poluzował się jeszcze szybciej .Nie przeciążam kijów - tak dla ścisłości .Sam rozebrałem i naprawiłem - kleju były śladowe ilości . Okazało się ,że nie była to pojedyńcza wada .W kilku sklepach sprzedawcy potwierdzili występujący problem . Teraz używam i jest OK . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 To mnie zmartwiłeś,pięć lat to szmat czasu może ulepszyli linie produkcyjną będę szukał dalej.pozdrawiamMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zawsze masz gwarację .Złowiłem mnóstwo sporych szczupaków 80-90cm i bez problemu .Tylko klikał uchwyt i coraz mocniej - może miałem pecha .Choć w podobnej cenie masz już sprory wybór .Pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Czy któryś z kolegów jest użytkownikiem kijka W4 Monsterstick 2,40m 150-290 gram...Rozglądam się za kijem który ogarnie rzutowo około 300 gram, czyli choćby popularne SG Trouty 30cm... nic większego i cięższego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Mój W3 o takich parametrach, świetnie ogarnia takie przynęty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Czy któryś z kolegów jest użytkownikiem kijka W4 Monsterstick 2,40m 150-290 gram...Rozglądam się za kijem który ogarnie rzutowo około 300 gram, czyli choćby popularne SG Trouty 30cm... nic większego i cięższego...Mam i 300g wieszam na nim. Przynęty latają bez problem więcej niż 300g nie wieszałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Mam i 300g wieszam na nim. Przynęty latają bez problem więcej niż 300g nie wieszałemDolnik się coś uruchamia , jak z ugięciem ...czy mniejsze ryby nie odbijają się ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 29 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2023 Mniejsze ryby nie odbijają się. To mój podstawowy kij na szczupaki jest bardzo lekki jak na swoją moc można rzucać cały dzień. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scott Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 nietypowe pytanie, jakimi gumami mozna trollingowac kijem Westin W4 powercast 40-130? czy pociagnie dla przykładu takiego line thru roacha 25cm (215g)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 20 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2023 Pociągnie, mam ten kij i co prawda łowię nim głównie z rzutu ale często puszczam w trollinngu przy zmianie miejscówek gumy od 20 do 30 cm i daje radę bez problemu. Kwestia też dociążenia i wypustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 25 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2023 Tak to jest zostać w pierwszy weekend od siódmego stycznia w domu (siedzę i wrzucam): ostatnio kupiona tyczka w akcji: pike 48cm, brakuje pary rzucającemu... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi