Michal_ Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Technik rzutu się liczy, a nie wypociny na blankach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lew27 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Dzięki wszystkim za informacje.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Napisz, na co się zdecydujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Savage Gear Custom Predator Trigger 258cm <170g Fajna promka na ten patyk, ktoś może coś więcej powiedzieć? Jak z pracą? Zapasem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Miałem wziąć Svartzonkera, ale jedzie do mnie właśnie ten patyk. Dam znać po testach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Docelowo szukam czegoś pod Tranxa 301. W granicy 150g, nie kij od szczoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 (edytowane) Polecam wybrać coś ze stajni 6thElement...I zrobić Customa Edytowane 25 Października 2022 przez JerryM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Docelowo szukam czegoś pod Tranxa 301. W granicy 150g, nie kij od szczoty...Jaki budżet? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Jaki budżet?Raczej skromnie w granicy 5 stówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 25 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 Masz na alledrogo W4 powercast do 130 gram. Podobno można go przeciążyć. Cena ok 550 ziko. Rozważałem również tego patyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worek Opublikowano 26 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 https://www.sportfishtackle.com/en/artiklar/svartzonker-power-series-84-40-170g-casting.htmlKtoś może macał? chyba nie ma w PL (przynajmniej ja nie znalazłem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Custom predator z pleciony do 170g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Custom predator z pleciony do 170gCo powiesz o tym ym kiju? Poza tym że jest na promce????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 (edytowane) Piękne wykonanie .Rzucam nim max plociami 200g .A z dołu fajnie mi się łowiło 4 d perchem 63g .mam go od niedawna więc oprócz 2 ryb 70cm nie udało mi się nic lepszego nim złowić .Po za tym pełny korek dzięki temu jest wyważony po ludzku mimo że katalogowo jest ciut cięższy od wędek z dzielonym rolnikiem .Przyjemnie trzyma się dolnik pod pachą co jest przynajmniej dla mnie ważne .Jak za taką kasę nie ma się co zastanawiać .Nie jest palowaty . Choć dołem jest mocny . Edytowane 27 Października 2022 przez jacob1993 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 27 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Do mnie dziś dotarł. Wykonanie całkiem spoko jak za tą cenę-ładnie zalakierowane przelotki, prosto osadzone, korek ok, nie ma się do czego przyczepić. Nie jest to pałowata luśnia i pod ciężką gumą energię przy wyrzucie odda. Może jutro uda mi się na godzinkę gdzieś wyskoczyć potestować z przynętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Dopiero wczoraj potestowałem patyka i muszę stwierdzić, że jest to całkiem fajny sprzęt. Duże gumy latają daleko, kijek ładuje się odpowiednio. Jest zaskakująco czuły, zważywszy na kaliber. Jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welik Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Mam pytanie jedzie do mnie kijek Savage Gear swimbait 1dfr do 240 gram , jaki jest jego realny ciężar wyrzutu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Ja czekam na Twoją ocenę możliwości kija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_civic_ Opublikowano 15 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2022 Custom predator z pleciony do 170gMożesz podać długość dolnika od pazura ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 Mam pytanie jedzie do mnie kijek Savage Gear swimbait 1dfr do 240 gram , jaki jest jego realny ciężar wyrzutu ??No właśnie, czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 16 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2022 @bullet81 zmierzę długość, ale dopiero jutro. Jestem poza domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 17 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 45 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Apetyt rośnie w miarę jedzenia, więc w nowym sezonie planuję zwiększyć arsenał przynęt typu SAVAGE GEAR 4D Line Thru: Roach 25cm 216g, Traut 25cm 193g itp. Przynętą Roach 216g wykonałem kilka rzutów kijem Westina Powercast-T 255cm 120-260g, jednak jest on w mojej ocenie przeszacowany do tego gabarytu przynęt. Jaki kij byście polecili, który komfortowo (czyli z delikatnym zapasem mocy) pozwoli rzucać takimi przynętami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 U mnie to był Volatile Pike 200 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 Ten sobie poradzi z tymi przynętami:https://www.sklep-mietus.pl/2-elementy/11065-wedka-dam-effzett-impulse-bigbait-bc-255m-8-6-90-250g-5706301527394.html?gclid=Cj0KCQiAtICdBhCLARIsALUBFcFCHmar0SnuBCE7I3AQJ2gGB0bV_UJHkKGQkIlloWyGuaXhUBDeOxoaAmYMEALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi