Jarek Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie wiem czy już było, czy nie. Ruscy zawsze dziwni mi się wydawali. http://www.youtube.com/watch?v=JNr8MKxScNs&feature=playe r_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dlaczego dziwni? Ja tu nic niezwykłego nie wiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Kiedyś widziałem filmik na necie jak jeden rusek wystrugał woblera z marchewki i o dziwo złapał szczupaka na tą marchewke.Jest udało mi się to znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 Kiedyś widziałem filmik na necie jak jeden rusek wystrugał woblera z marchewki i o dziwo złapał szczupaka na tą marchewke. to wszystko zalezy ile masz szczupakow w wodzie Kolega zrobil juz kilka przynet tego typu (pianka do montazu okien pokryta szarym silikonem, troche jakiegos dlugiego syntetycznego wlosia na haczyku) i mial wyniki (wynik - szczupak 80-90cm+ na pianke bodaj 105cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi