spini Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Witam,posiadam wyżej wymieniony multik,pytanie odnoście ustawień,jest na nim napisane IN-IF-IP czy dobrze to rozumiem?-IN czyli nylonIF czyli fluorocarbonIP czyli plecionkaCzy jednak chodzi o coś innego... Edytowane 1 Lipca 2017 przez spini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) https://www.amazon.ca/Shimano-Scorpion-Right-027061-Fishing/dp/B004SF5OY0 In addition to corresponding to the nylon line " IN " , corresponding to the fluorocarbon line " IF " mode , Equipped corresponding to the PE line that was setting the criteria for 2.25 issue the " Power Pro " and " IP " Edytowane 1 Lipca 2017 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spini Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 Czyli tak jak pisałem.Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radbraw Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Jak młynek się spisuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spini Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Generalnie jeszcze nim nie dłubałem,czekam na pletkę pod niego.Na sucho raczej wszystko ok.Ponoć zrobić nim brodę to już trzeba się starać po więcej informacji to na następny weekend zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 ... każdym da się zrobić brodę i efektownie odstrzelić przynętę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spini Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 BOB1 pewnie masz rację Ale ponoć te są trochę łatwiejsze w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Coś mnie tak "poczerwienił"? Systemy DC pomagają ale nie rozwiązują wszystkich problemów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Szczęśliwym zbiegiem okoliczności stałem się posiadaczem tego multika także po łikendzie sierpniowym napiszę jak toto się sprawuje.Na sucho zapindala zajefajnie Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Będziesz zadowolony , użytkuję od 3 lat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Miałem,używałem,polecam Ps"Nie gwiżdze tak jak reszta Dc"Przyjemny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomad Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Koledzy, do jakiego zakresu wagi obsługiwanych przynęt, polecilibyście ten multik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Koledzy, do jakiego zakresu wagi obsługiwanych przynęt, polecilibyście ten multik?Spokojnie ogarnie przedział 10g-40g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Spokojnie ogarnie przedział 10g-40gPotwierdzam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomad Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Spokojnie ogarnie przedział 10g-40gDzięki. Taki zakres mnie interesuje, biorę wiec go pod uwagę, jako jedną z opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Spokojnie ogarnie przedział 10g-40g Ja zamierzam zejść jeszcze niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Jasna rzecz - odpowiedni kij i będzie trochę niżej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Ja zamierzam zejść jeszcze niżej Dużo niżej nie zejdziesz nawet przy dobrym kiju.To nie jest multik do lighta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Dużo niżej nie zejdziesz nawet przy dobrym kiju.To nie jest multik do lighta...Zgadza się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2017 (edytowane) O połowę spróbuję ???? Edytowane 6 Sierpnia 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Panowie napisze mi ktoś jak wygląda pojemność szpulki tego multika ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 To może ktoś napisze ile cm. zwija za jednym kręceniem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 http://www.plat.co.jp/shop/catalog/partsorder/language/en/products_id/537/11-ScorpionDC.html Nawój 75 cm. Pojemność szpulki w linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2017 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 (edytowane) Po zakupie był zachwyt, a teraz brutalna rzeczywistość Panowie cosik mi wyje w tym scorpionie. Na początku myślałem, że to czerwona plećka, którą to razem z nim dostałem, ale jak wyć zaczęła i wyższa półka to stwierdziłem, że zapewne łożysko albo łożyska szlag trafił. Podczas rzucania słychać przeciągłe "bzzzzyyyyt" Żadnego bzytania nie słychać podczas ściągania przynęty, nawet pod okoniami 30 cm. Nic większego wczoraj nie złowiłem niestety.Wrzucił bym tu filmik, ale odpowiedź z serwera jest tu cyt: Wysyłanie ominięte (Ten plik jest zbyt duży by go wysłać). Chyba się naumiałem z jutuba korzystać https://youtu.be/v6XMFQClGlY Edytowane 21 Sierpnia 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi