BOB1 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 ... tak gada do Ciebie hamulec DC. W każdym tak jest tylko w zależności od modelu kołowrotka dźwięk jest bardziej lub mniej upierdliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Dziękuję Robert. A ja gupi myślałem, że to łożyska bzyczą, w metanium nic mi nie bzyczy ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jak uwazasz ze jest wadliwy to ja chetnie odkupie???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Jak już pisałem metanium nie bzyczy także wybaczcie nieznajomość tematu ☺ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 21 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2017 a udało się zejść niżej czy nie dało rady? Nie używałem shimano ale myślę że do 7 powinieneś zejść jeżeli nie są gorsze od konkurencyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Panowie mam pytanie. Ktory oprocz tytulowego z systemem DC pozwoli zejsc ponizej 10g przy zalozeniu umiejetnosci rzutowych kija i innych? Rozwazam zakup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Shimano Exsence DC 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Shimano Exsence DCNiewiele niżej zejdzie przy standardowej szpulce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) 5gr + 3' nie mówiąc 4' lata aż miło. Na którymś wyjeździe na Drużno Sebastianowi (@ Motle)lekko opadała kopara (podpięty był pod Phenix M1 MX-S72M) Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Bob a nie chcialbys sie rozstac ze swoim SEDC????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Niech pomyślę? ... eeeee ... NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Siegnij po flaszke rudej bedzie mi latwiej negocjowac???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2017 (edytowane) Panowie mam pytanie. Ktory oprocz tytulowego z systemem DC pozwoli zejsc ponizej 10g przy zalozeniu umiejetnosci rzutowych kija i innych? Rozwazam zakup 101 i 201 conquesty pozwalają na zabawę od 5 -7 gram plus guma. 101 można swobodnie 5 gram plus kopytko 2 cale, oczywiście przy dobrze dobranym kiju i jakimś opanowaniu technik rzutowych. Dc nie rzuca samo ,system pozwala na wiele więcej niż tradycyjne systemy hamulcowe i świetnie wspomaga przy niesprzyjających warunkach pogodowych. Edyta : Przecież jest jeszcze 51 dc to lajt w czystej postaci. Jakieś zaćmienie na łeb mi padło ???? Edytowane 25 Sierpnia 2017 przez welpa1809 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 (edytowane) Edyta : Przecież jest jeszcze 51 dc to lajt w czystej postaci. Jakieś zaćmienie na łeb mi padło A pewnie, że jest tylko nowa u mefisto kosztuje 2890. Używka pewnie ze 2 tysiące. No nic tylko brać, a po południu na Żarnowiec zapindalać Sorki panowie za ten sarkazm, ale nie każdego stać na taki wydatek ... Gdybym już miał wybierać to model 201 wydaje mi się najrozsądniej skalkulowany zatem jak ktoś chce się pozbyć to może zimą zakupię A w temacie. Przyzwyczaiwszy się powoli do bzytania dc 7 nawinąłem na niego pe 1.0 łosiemsplot duel harcore i 25 - 30 metrów idzie rzucić " meppsem rozmiar 3. Jak się nauczę miotać to może poprawię ten wynik. Edytowane 26 Sierpnia 2017 przez SlawekNikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zawsze chodził mi po głowie CC101 DC i mam ale nigdy nawet nie rozważałem zakupu w Mefisto Jestem po prostu dziecko szczęścia ... sorki, dziadek szczęścia bo trafiłem kompletny zestaw w stanie igła, tutaj na forum w cenie ... zdecydowanie atrakcyjniejszej (tak samo z resztą było z Shimano E... DC ) Więc warto być czujnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 To czuwaj Robert i za mnie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 26 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2017 101 na jebaju trafisz od 250 zielonych papierków. Za 300 to stan igła się znajdzie. Ostatnia nawet ceny 51 dc spadły do przyzwoitego poziomu. Od Japońców można śmiało brać ,opis zawsze zgodny z wystawionym towarem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fisherking Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Scorpion DC 7 jakie ma max cw? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Ja pojęcia nie mam bo u mnie najwięcej na tym multiku to około 20 g., a na co dzień czyli raz w tygodniu przynęty o masie meppsów nr. 3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 40 gram rzucałem przez wyjazd w Szwecji , brak negatywnych objawów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Scorpion DC 7 jakie ma max cw? Wysłane z mojego D2303 przy użyciu TapatalkaMultiki nie mają czegoś takiego jak max c.w. Poprowadż Salmo Perch 14SDR i cięższego Bustera tym samym multikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Multiki nie mają czegoś takiego jak max c.w. Poprowadż Salmo Perch 14SDR i cięższego Bustera tym samym multikiem. totalna bzdura powtarzana jak mantra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 totalna bzdura powtarzana jak mantraTo określ max c.w. Toro NaCl , Curado 201E czy Daiwy Z. To sprawa indywidualna dla każdego i pewnie dlatego producenci nie podają tego w katalogach w przeciwieństwie do wędek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 (edytowane) po to wlasnie sa fora zeby uzyskac takie info.http://www.fishing-for-men.de/download/BCdb.pdf Edytowane 12 Października 2017 przez didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Nie mają ściśle określonego ciężaru który obsługują, ale mają określone przeznaczenie, H, MH itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi