Skocz do zawartości

Shimano Scorpion DC7 obsługa

spini

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie mam pytanie. Ktory oprocz tytulowego z systemem DC pozwoli zejsc ponizej 10g przy zalozeniu umiejetnosci rzutowych kija i innych? Rozwazam zakup

101 i 201 conquesty pozwalają na zabawę od 5 -7 gram plus guma. 101 można swobodnie 5 gram plus kopytko 2 cale, oczywiście przy dobrze dobranym kiju i jakimś opanowaniu technik rzutowych. Dc nie rzuca samo ,system pozwala na wiele więcej niż tradycyjne systemy hamulcowe i świetnie wspomaga przy niesprzyjających warunkach pogodowych.

Edyta : Przecież jest jeszcze 51 dc to lajt w czystej postaci. Jakieś zaćmienie na łeb mi padło ????

Edytowane przez welpa1809
  • Like 3

Edyta : Przecież jest jeszcze 51 dc to lajt w czystej postaci. Jakieś zaćmienie na łeb mi padło

A pewnie, że jest tylko nowa u mefisto kosztuje 2890. Używka pewnie ze 2 tysiące. No nic tylko brać, a po południu na Żarnowiec zapindalać :P

Sorki panowie za ten sarkazm, ale nie każdego stać na taki wydatek ... :)

Gdybym już miał wybierać to model 201 wydaje mi się najrozsądniej skalkulowany zatem jak ktoś chce się pozbyć to może zimą zakupię ;)

A w temacie. Przyzwyczaiwszy się powoli do bzytania dc 7 nawinąłem na niego pe 1.0 łosiemsplot duel harcore i 25 - 30 metrów idzie rzucić " meppsem rozmiar 3. Jak się nauczę miotać to może poprawię ten wynik.

Edytowane przez SlawekNikt
  • Like 1

Zawsze chodził mi po głowie CC101 DC i mam :)  ale nigdy nawet nie rozważałem zakupu w Mefisto :(

Jestem po prostu dziecko szczęścia ... sorki, dziadek szczęścia bo trafiłem kompletny zestaw w stanie igła, tutaj na forum w cenie ... zdecydowanie atrakcyjniejszej :D (tak samo z resztą było z Shimano E... DC ) Więc warto być czujnym  :ph34r:

• 1 miesiąc temu...