chub norris Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Przypadkiem wpadł mi pod śrubokręt taki oto kołowrotek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Jakość wykonania, spasowanie elementów - są tu na najwyższym poziomie, rzucają się też w oczy uszczelki w miejscach, w których zazwyczaj ich nie mamy Jak choćby tu: Ot, i cała historia. To nie jest wątek z cyklu kupcie sobie Saltigę, bo jest wspaniała, ani też nie kupujcie Saltigi bo to kał; jak nietrudno ocenić po samych zdjęciach, kołowrotek mieści się w okolicach topu, jeśli chodzi o jakość wykonania. Miałem po prostu na stole takiego pacjenta, i udokumentowałem jego przypadek - dla dobra nauki, ma się rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Rewelacyjny material, czapki z glow Mister Chub Gdybym nie bylo Stellomaniakiem i gdybym lowil sumy na kolowrotek z kablakiem, to bym siegnal po takiego wlasnie sprzeta. Pieknie przemyslana maszyna, zero oszczednosci i kompromisow. Jakosc wykonania udowadnia, ze wie sie za co sie placi. Ode mnie szczere slowa uznania! Pozdrawiam i dziekuje za TAKA porcje wiedzy Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Rewelacyjny material, czapki z glow Mister Chub Gdybym nie bylo Stellomaniakiem i gdybym lowil sumy na kolowrotek z kablakiem, to bym siegnal po takiego wlasnie sprzeta. Pieknie przemyslana maszyna, zero oszczednosci i kompromisow. Jakosc wykonania udowadnia, ze wie sie za co sie placi. Ode mnie szczere slowa uznania! Pozdrawiam i dziekuje za TAKA porcje wiedzy Guzu Konstrukcja ŻYWCEM wzięta z kanciaków Panie Danielu czyli z grubsza okołodwudziestoletnia jeno trochę podrasowana paroma łożyskami i uszczelniona... A zdawało mi się, żeś Pan miał jakieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Nie otwieralem.ale dzieki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 20 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 PIEKNY materiał i opis @chub takch opisów i pokazów powinno byc wiecej,i nie koniecznie kręćków za tysiące złotych,a sporo tu jest tych co smarują,i maszyny nawijające naprawiają,a wystarczy tylko kilka fotek pstryknac i aż chce sie czytać(oglądać)i czasem łatwiej wyboru w zakupie dokonać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Dzięki za miłe słowa, też jestem zdania, że skoro się już piekielnika rozkręciło, to od paru fotosów łożyska mu nie pordzewieją chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 A to są w prostej linii mamusie Saltigi Game... No i jak to matki, są trońkę cięższe od córeczki ale za to chyba jeszcze pancerniejsze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kornel Miklas Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Fajna foto relacja a ja mam pytanko kolego Zorro czym się różni TD-X SW4000Hia od 4000Ria ? czyż by przełożeniem H ? no i były w nieco nowszej budzie też TD-X 3000iA SW podobne do zwykłych TD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Zgadłeś Pan. RiA ma 4,6 czyli tak jak stare kanciaste turki, a HiA 5,3 czyli jest ciut szybsza... Te dwie tedeiksice, to takie podtiuningowane kanciaste turki ZiT.Te w nowej budzie czyli iksice SW 3000iA, to identiko tournamenty iksy 3000iA tylko z płytszymi szpulkami i podpicowane pod użytkowanie w słonej wodzie, czyli sporo delikatniejsze niż te krowy SW4000... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi