Jorphil Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Witam. Chodzi mi o zbiornik taki jak w tytule a dokładniej jak ma tam się sprawa ze spinningiem. Słyszałem że kiedyś byl tam nawet sandacz a jak sprawa ma się teraz? Ktoś coś wie? Dodam że zbiornik nie należy do PZW. DZIĘKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamLca Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Hej. Sam jestem ciekaw jak tam sprawa wygląda ale rzeczywiście sandacz jakiś tam kiedyś pływał bo osobiscie złowiłem 2 sztuki ( nie duże ) przy łowieniu okoni na troka ( ich tam było ale też nie wiele ) ...to było jakoś w 2010 ...potem chociaż raz w roku starałem sie tam wbic ze spinem na rekonesans to czasami pojedyncze małe okonie się trafiały a ostatnie 2 lata bez kontaktu z rybą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inter Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 to spytaj właściciela , jak z rybami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorphil Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 To jak były małe to i muszą być duże bo raczej zarybien tam nikt nie prowadzi hehe. Trzeba będzie spróbować kiedyś na noc się wybrać ze Spin em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Naście lat temu trochę tam jeździłem. Zazwyczaj drobne okonie. Krótkie szczupaki i małe sandaczyki. W sezonie letnim sporo tam gowniarzeri i alkoholu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinn Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam.Jeżeli chodzi o ABM to za dużo ryb tam już nie pływa.bywałem tam dosyć często i obserwowałem co się wyrabia nad wodą.Ordynarni mięsiarze bez karty wędakrskiej z 5-cioma wędkami na żywca dobrze przetrzepali ten zbiornik.Nawet w okresie zimy jak lód był to na żywca łapali sandaczyki, szczupaczki i okonie. Teraz marudzą że ryb nie ma. Szkoda bo zbiornik ciekawy. pływałem z echosondą w tym i tamtym roku i nic po za drobnicą nie było widać.przez kilka lat łowienia tam łapałem okonie, nie były jakieś mega wielkie max 30cm się zdarzały. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba 123 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Kiedyś dobre 10 lat wstecz byłem świadkiem jak pan spływał pontonem na plaże i miał 5 sandacza w tym jeden pod 7 kg reszta wymiarowe . Ponoć sandacza nikt tam nie złowił od długiego czasu ciekawe czy udało im się wybić co do szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi