Fishnen Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 (edytowane) Edytowane 4 Lipca 2017 przez milupa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 370+silnik suzi df25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 370+silnik suzi df25Dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 8 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Fishnen kolejny raz wygłaszasz mądrości a ja kolejny raz zapytam Ciebie, choć ani razu mi nie odpowiedziałeś o Twój ideał łodzi. Niestety kolego ideałów niema, wszystko ma swoje wady i zalety, a do tego, co potrzebuję wystarczy mi ta, co mam i nie jest to łódka, która pływa w ślizgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 nurek28 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Są ideały.Tylko nie za pieniądze które chcemy wydać.Przecież zawsze można zażyczyć sobie aby zrobiono ci projekt w ktory można zaingerować i określić co ma być.Chociaż znając nasze społeczeństwo to jeszcze się taki nie urodził który by wszystkim dogodził Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Fishnen Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Mój pływa ale aktualnie jem kanapkę. 2017-07-08_08-20-31.jpg Pomarzyć dobra rzecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pulos1 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Temat wart zamknięcia już chyba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Temat wart zamknięcia już chybaZdecydowanie. Nic sensownego nie wyszło i już nie wyjdzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Fishnen

Edytowane przez milupaOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
16
13
13
10
Popularne dni
6 Lip
32
7 Lip
18
8 Lip
13
5 Lip
12
Top użytkownicy dla tego pytania
Fishnen 16 odpowiedzi
kotwitz 13 odpowiedzi
Dano-G 13 odpowiedzi
saw 10 odpowiedzi
Popularne dni
6 Lip 2017
32 odpowiedzi
7 Lip 2017
18 odpowiedzi
8 Lip 2017
13 odpowiedzi
5 Lip 2017
12 odpowiedzi
Popularne posty
Dano-G
Pisało się bardzo dużo, ale głównie ze względu na beznadziejny marketing producenta. Amatorski, nachalny i nie przyjmujący krytyki. Teraz moje zdanie - zwykła lodka jakich wiele. Wygląd co najmniej z
Dano-G
Nie mogłeś co... Identycznie zachowanie jak producent horna. Wszystko inne złe, tylko horn zajebisty Kończę dyskusję. Ty kup horna, ja będę pływał tym co lubię. I nie rób dokładnie tego samego co hor
kotwitz
Proszę bardzo. Z pola walki I poglądowe...
Opublikowane grafiki
82 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi