Jorphil Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Witam. Mam pytanie dotyczące zbiornika spalona a dokładniej w której części można łowić bo interesuje mnie ta mniejsza część od strony Bieniowic od strony drogi ponieważ nie ma tam żadnego znaku o zakazie wędkowania i czy jest to ten sam zbiornik co główny? Na Google wygląda na to samo ale wiadomo że to mogło się już zmienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 na tym małym można łowic ale tylko od drogi reszta wykupiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorphil Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Aha bo właśnie wczoraj przejezdzalem jak jechałem na szczytniki i się zastanawiałem. A jak tam z sandaczem? Coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 na duzym mozna było połowic na początku czerwca ale z łodzi, teraz zapomnij do póznej jesieni tam o sandaczu chyba ze na żywca i tak sztuki wieksze jak60 to cud 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 okoni mało sum robi tam robote rzre wszystko co pływa coraz mniej tam ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorphil Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Mi głównie chodzi o sandacza oraz szczupaka. Znajomy kiedyś co wypad zawsze coś zlowil z tego co mi opowiadał ale teraz ponoć działki wykupione dookoła i nie ma za bardzo gdzie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jak to jest na tej spalonej... pzw ma jeden brzeg. Gdzie wolno łowić. Reszta ogrodzona przez prywatne posesje.z łodzi oficjalnie w rap nie ma wziamnki o środkach pływających więc jakie łowienie z łodzi? Czyja to jest woda ? Państwowa, prywatna? Czegoś tu nie rozumiem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jorphil Opublikowano 4 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Właśnie też jestem ciekaw jak to jest z tym łowieniem z Łodzi. Spróbuję się wybrać którejś nocy na ten mniejszy zbiornik zobaczymy jak efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Wiem że uprzywilejowani kiedys.mieli. jakieś zezwolenia z tej "kopalni" kruszyw na możliwość łowienia z łajby. Jednak odnoszę wrażenie że tam jest tradycyjny dziki zachód... wogole jak pzw może wyznaczyć jeden brzeg do łowienia.. .A reszta ogrodzona. A gdzie ustawowe prawo mówiące o dostępie do.wody dla kazdego? No chyba że tj całe prywatne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Na początku czerwca podpłynoł do mnie gosc i mówi tak czy mam pozwolenie na wedk..... z łodzi od kopalni .Odpowiadam ze kopalni juz nie ma a on to ja wykupiłem teren po kopalni i teraz wszysko jest moje i ludzi którzy mają działki dookoła.Parsknołem smiechem i mówie ,teren tak ale woda chyba ze zmieniłeś prawo dostep do wody i jeziora minimum1 m lini brzegowej a wody ie kupisz , dzwonił gdzies i mówi jak chce to musze sie zapisac do prywatnego koła tych co majątam działki i zarybiają .To zarybiajcie jak jecie a ja tu pływam 20 l i bede dalejpływał .Cos pomamrotał i odpłynoł ,potem pływał kilka razy ale do mnie nie podpłynoł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siarq Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Tzn, że Ci co mają tam działkę to mogą pływać? I łowić? A co na to pzw ? Abstrakcja... ciekaw jestem jak bym wypływa z brzegu który piastuje pzw. I przyjechali by na kontrolę. I co w tedy ? Mam działkę i mogę łowić? A pzw ma sobie łowić z brzegu i tam sprawdzajcie?A zdradził co to za prywatne koło? Rozumiem że plywales po dużym bajorze tym przy drodze Edytowane 5 Lipca 2017 przez siarq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarodrozdek76 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 tak pływałem po duzym nie mówił jakie to koło , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi