turkucpodjadek Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ktoś nosi/zbiera zegarki naręczne? Ja lubię Atkantiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 To raczkujesz dopiero w temacie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ta nosze mam nawet kilka zegarków Ostatnio sprzedałem IWC Aqatimer 2000 i TH Aquaracer 500 ten kupiłem od kolegi z tego forum , taki EDC na ryby 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Chyba kilka Stelek by z tego bylo, ciekawa kolekcja ???? Jest nawet Glajsinka, chyba Kolega forum zegarkowe ma wpisane w CV? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Chyba wiecej niz kilka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ta jestem tam już od 11 lat , jak wszedłem aby kupić zegarek za 1000pln tak zostałem i mnie wessało w te zegary miałem kilka Omeg , Hamiltonów , TH , kilka marek niszowych jak RedSea , Hexa , Maranez itpNie miałem Alpiny ale może sobie w tym roku kupię też są fajneJak ktoś będzie chciał coś kupić to chętnie doradzę aby się na feja nie nadziać bo chinole już nawet Casio podrabiają 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Michał @seiken, imponująca kolekcja, piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Ja skromnie, ale gustownie na co dzień mechaniczny Orient Star (JDM) oprócz tego mechaniczny Hamilton Slim,na ryby i sport G-Shock 5600 Edytowane 4 Lipca 2017 przez Jano 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Hamilton na meshu jest genialny! Namowilem przyjaciela na Hamiltona, przynajmniej pasuje stylistycznie do garnituru i zawodu prawniko-biznesmena ???? Nie moglem patrzec, gdy zaklada kwarcaka... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 To prawda, Hamilton Slim jest niesamowity, do tego w akceptowalnej cenie, uwielbiam go!Inna sprawa, że wg najostrzejszych kanonów elegancji nie powinno się do garniaka nosić bransolety, tylko skórzany pasek.Czasem myślę czy nie zamienić na pasek ale... noszę tak jak go Szwajcar stworzyłupdate: kanony kanonami a ja noszę czasem do garnituru, żadnej biżuterii więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Nie napisalem, ze kumpel nosi na metalu...ale ze mesh jest genualny wizualnie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Z czym ja do ludzi ale co tam...Timex (na ryby)Tissot Titanium (na co dzień. Prezent od żony na czterdziechę ... więc już parę lat ma )Longines (kupiony w 1946 przez mojego teścia w Genewie po wyjściu z obozu dla internowanych powstańców warszawskich. Noszę na specjalne okazje no i do szafy pasuje ) Edytowane 4 Lipca 2017 przez BOB1 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomuś Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ciekawa historia z teściem.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 ...dalsza historia tego zegarka jest równie ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 ...jak obecny wlasciciel ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Z czym ja do ludzi ale co tam... I u mnie skromnie. Na co dzień gschock z kompasem itp. gw 9600 chyba, a do gajera czyli od święta citizen na tytanie bodajże BL 5202 czy jakoś tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Specjalnie się nie znam... ale zawsze jak oglądam te z tej serii... to... http://www.vacheron-constantin.com/en/watches/patrimony.html#q=manual 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 No to kupuj! ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jak dobrze poszukasz i sie potargujesz, znajdziesz ponizej 100k zl ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 ...autor!!! gdzie jest autor wątku???!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Jak dobrze poszukasz i sie potargujesz, znajdziesz ponizej 100k zl To jedno z moich dwóch głupich marzeń na wygraną z totka... Drugie to idealnie zachowanie Porsche 911 (typ 964) czyli ten z wyłupiastymi oczami... produkcja 89 - 93 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 (edytowane) Zawstydzil sie...a zupelnie nieslusznie, historia Atlantica w naszym kraju tez jest ciekawa. Poza tym jako zegarki mechaniczne, nakrecane koronka, maja swoj urok, a nawet klase ???? Niemieckie auto, znowu...ale przynajmniej nie Passat ???? Edytowane 4 Lipca 2017 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sslonio Opublikowano 4 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2017 Ja mam dwa Atlantici - Worldmastera oraz Seehunter tytanowy. Oba bardzo fajne. Nic się nie dzieje z nimi a mam je już kilka lat. No może poza tym, że odkąd skręciłem sobie rękę w nadgarstku 3 lata temu to leżą w szafie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 uuu seiken pozamiatał hehe u mnie tak: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi