Tomek88 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 U mnie od 2 sezonów garmin epix. Dotykowy ekran działa nawet trochę mokry, chociaż wszystko można obsłużyć przyciskami dotyk to dodatkowy bajer. Kompas, pogoda, kalendarz, wysokościomierz, barometr, termometr(niestety od nadgarstka się nagrzewa i okłamuje), GPS z google maps i parę innych bajerów, można go skonfigurować pod siebie i instalować aplikacje, w sumie był to zakup nieprzemyślany głębiej, ale nie narzekam. Bateria trzyma tydzień-dwa, zależy ile się nim bawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) Nareszcie wybrałem ! Dziękuję wszystkim za dobre rady . Miał być jakiś automatyczny diver , stanęło na G-Shock'u . Oczywiście inspiracją były wyprawy na ryby , ale model ( moim zdaniem ) mocno stylistycznie uniwersalny . Nie ma barometru , altimetru , termometru i kompasu . Ale też nie używałbym tych funkcji pewnie . Ma za to trzy wskazówki , dwa czasy ( domowy i dowolnie ustawiony ) , stoper , timer , alarm , datownik , bluetooth i aplikację , za pomocą której można wszystko sobie poustawiać na smartfonie ( choć można też wszystko sobie ustawić manualnie na szczęście ) , podświetlenie ledowe i ładowanie słonecznej baterii bez konieczności wymiany owej co dwa lata . Jest wielki , bardzo dobrze leży na ręce i mimo gabarytów jest stosunkowo lekki . Kauczukowy pasek jest cichy i dyskretny , w przeciwieństwie do dotychczas używanej bransolety . Sam zegarek jest metalowy , posiada wszystkie zalety modeli bardziej survivalowych , czyli shock resist i water resistant na poziomie 200 m. Jest też może nieco zbyt ostentacyjny i krzykliwy , ale taki też powinien być chyba G myślę... Oto GST-B100-1AER . Edytowane 2 Lutego 2019 przez malinabar 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mdah Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 Ładny zegar ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Idzie nowe. Tylko czy to jeszcze biżuteria . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Huawei Honor Magic. W Polsce chyba go nie ma w oficjalnej sprzedaży tylko większy i droższy brat Watch GT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) U mnie na ryby i w teren ten spisuje się fajnie Głównie pomiary wysokości mi się przydają no i ciśnienie Edytowane 15 Lutego 2019 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Daniel , to jakiś Protrek , bo nie widzę dokładnie na monitorze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Tak Casio Protrek 3510Y Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Fajny ! I dobrze wyposażony w funkcje jak poczytałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Czasami coś radzieckiego też fajnie założyć [emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko333 Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Możesz podesłać link? Idzie nowe. Tylko czy to jeszcze biżuteria . IMG_20190215_180246.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Idzie nowe. Tylko czy to jeszcze biżuteria . IMG_20190215_180246.jpgKurdę fajny jest [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Idzie nowe. Tylko czy to jeszcze biżuteria .O ile faktor "fajności" ma pewnie z 8/10, a i użyteczności odmówić mu nie można to...nie, moim zdaniem zdecydowanie nie jest to biżuteria 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Kurdę fajny jest [emoji4] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu TapatalkaZa 5 setek może być. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 klasyka i nowoczesność. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 19 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 (edytowane) Jakoś rok temu dostałem od taty zegarek. Wcześniej należał do dziadka albo nawet pradziadka. Po tylu latach miał trochę problem z trzymaniem czasu, zatrzymywał się no i nie był w zbyt dobrym stanie wizualnym, co widać na fotce Troche poczytałem, pochodziłem po zegarmistrzach co się da z tym zrobić i okazało się że naprawdę dużo, teraz wygląda już tak: Powiem wam że to świetne uczucie nosić taką pamiątkę rodzinną na nadgarstku.. I nie zamieniłbym tej Delbanki na żadne Omegi, złote Rolexy itp Inna sprawa że styl vintage mi bardzo odpowiada, do garniaka pasuje ideolo Edytowane 19 Lutego 2019 przez marcin.f 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Kolejny "Saszka" na pokładzie będzie...[emoji6] Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2019 Co tam wszystkie Stelle i Existy ważne, że jest Davosa, bardzo się ostatnio polubiliśmy... Davosa Ternos Professional, ETA 2824 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraz Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Witam. To ja też się pochwalę, prezent od mojej lubej;) Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 8 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 Skromnie 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2020 Uszanowanko, Panowie czy ktoś mógłby mi orientacyjnie wycenić zegarek z 18xx roku ? Mam kilka fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Cześć Koledzy.Czy ktoś z użytkowników forum posiada i użytkuje nowego Rangemana Casio czyli GPR-B1000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Napisz do kolegi PePe. chyba ma ten model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 10 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 Cześć Koledzy.Czy ktoś z użytkowników forum posiada i użytkuje nowego Rangemana Casio czyli GPR-B1000?Szymuss zdaje się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi