Skocz do zawartości

Męska biżuteria ;)

turkucpodjadek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam takie pytanie do kolegow uzytkujacych automaty. Mam taki zegarek-automat, ktory bardzo lubie ale nosze niestety rzadko, bo wzbudza on niezdrowe emocje wsrod osob z ktorymi pracuje (kolegow/klientow/pacjetow).... Poniwaz jestem zegarkowym laikiem nie zatroszczylem sie o rotomat, mimo iz zegarek mam pare ladnych lat....

Macie jakies doswiadczenia z rotomatami? Co jest wazne w ich doborze? Mnie laikowi wydaje sie ze maja sie tylko krecic i moze jezscze nizbyt glosno....

Takie cos mi sie podoba,- optycznie https://allegro.pl/oferta/rotomat-na-zegarek-automatyczny-gablotka-pd108-8838026637

Mam takie pytanie do kolegow uzytkujacych automaty. Mam taki zegarek-automat, ktory bardzo lubie ale nosze niestety rzadko, bo wzbudza on niezdrowe emocje wsrod osob z ktorymi pracuje (kolegow/klientow/pacjetow).... Poniwaz jestem zegarkowym laikiem nie zatroszczylem sie o rotomat, mimo iz zegarek mam pare ladnych lat....

Macie jakies doswiadczenia z rotomatami? Co jest wazne w ich doborze? Mnie laikowi wydaje sie ze maja sie tylko krecic i moze jezscze nizbyt glosno....

Takie cos mi sie podoba,- optycznie https://allegro.pl/oferta/rotomat-na-zegarek-automatyczny-gablotka-pd108-8838026637

A cóż to za zegarek, który wzbudza niezdrowe emocje? Czy chodzi o taki, jak był niedawno pokazywany w temacie "Jerkbait się śmieje"? " :)

Co do rotomatu, osobiście jakoś nie czuję potrzeby. Bez względu na to czy jest na chodzie czy stanął i tak trzeba cyklicznie poprawiać wskazania czasu.

Mysle, ze nie ma co emocjonowac sie cenami,- bo to zbedne i nikomu nie potrzebne emocje. Dla kolekcjonera nawet niezbyt zamoznego kazda cena "miesci" sie w jego pasji.

Bedzie niedojadal az kupi,- bo Pasja jest silniejsza od "szarego" rozumu... Dla kogos kto chce sie koniecznie "pokazac" takze bedzie to bardzo emocjonalna sprawa, wiec niekoniecznie bedzie sie zawierac w kategorii rozumu czy pozytywnie rozumianego zakrecenia. Niewartosciujac - za obydwoma stoja emocje nie zwiazane z przedmiotem porzadania,- koniec psychoanalizy  :lol:

Pewnie ktos zapyta w ktorej kategorii sam sie widze  ;) nie odpowiem, niech kazdy ma pole do wlasnej interpretacji....

Ale zeby nie nakrecac dykusji osobistej odpowiem zdjeciem komentujacym nieco autoironicznie ale i refleksyjnie moj pierwszy post w tym watku z 2017r....

http://jerkbait.pl/topic/94489-m%C4%99ska-bi%C5%BCuteria/page-3#entry2204906

Obok Rolexa lezy Sunto-Core, ktorego uzywam na codzien i jestem bardzo z niego zadowolony,- ten pasuje wszystkim - oprocz mojej Zony oczywiscie  :lol:

post-51172-0-00283900-1595052208_thumb.jpg

post-51172-0-07375900-1595052222_thumb.jpg

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 3

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...