Qcyk Opublikowano 16 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2020 To nie jest giełda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Mam takie pytanie do kolegow uzytkujacych automaty. Mam taki zegarek-automat, ktory bardzo lubie ale nosze niestety rzadko, bo wzbudza on niezdrowe emocje wsrod osob z ktorymi pracuje (kolegow/klientow/pacjetow).... Poniwaz jestem zegarkowym laikiem nie zatroszczylem sie o rotomat, mimo iz zegarek mam pare ladnych lat....Macie jakies doswiadczenia z rotomatami? Co jest wazne w ich doborze? Mnie laikowi wydaje sie ze maja sie tylko krecic i moze jezscze nizbyt glosno....Takie cos mi sie podoba,- optycznie https://allegro.pl/oferta/rotomat-na-zegarek-automatyczny-gablotka-pd108-8838026637 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 To nie jest giełdaW sumie trudno się nie zgodzić [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Mam takie pytanie do kolegow uzytkujacych automaty. Mam taki zegarek-automat, ktory bardzo lubie ale nosze niestety rzadko, bo wzbudza on niezdrowe emocje wsrod osob z ktorymi pracuje (kolegow/klientow/pacjetow).... Poniwaz jestem zegarkowym laikiem nie zatroszczylem sie o rotomat, mimo iz zegarek mam pare ladnych lat....Macie jakies doswiadczenia z rotomatami? Co jest wazne w ich doborze? Mnie laikowi wydaje sie ze maja sie tylko krecic i moze jezscze nizbyt glosno....Takie cos mi sie podoba,- optycznie https://allegro.pl/oferta/rotomat-na-zegarek-automatyczny-gablotka-pd108-8838026637A cóż to za zegarek, który wzbudza niezdrowe emocje? Czy chodzi o taki, jak był niedawno pokazywany w temacie "Jerkbait się śmieje"? " Co do rotomatu, osobiście jakoś nie czuję potrzeby. Bez względu na to czy jest na chodzie czy stanął i tak trzeba cyklicznie poprawiać wskazania czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 https://www.chronext.de/rolex/cellini/50515/10013?gclid=EAIaIQobChMIyLicmerU6gIVh-d3Ch2tYwC6EAQYAyABEgJqW_D_BwE 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 ma ktos casio gdb-h1000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biturbo Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 https://www.zegarki.zgora.pl/najdrozsze_zegarki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 17 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Jebnięcie z dychy na dynię nic nie da. Musiałbym się nie urodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 (edytowane) Mysle, ze nie ma co emocjonowac sie cenami,- bo to zbedne i nikomu nie potrzebne emocje. Dla kolekcjonera nawet niezbyt zamoznego kazda cena "miesci" sie w jego pasji.Bedzie niedojadal az kupi,- bo Pasja jest silniejsza od "szarego" rozumu... Dla kogos kto chce sie koniecznie "pokazac" takze bedzie to bardzo emocjonalna sprawa, wiec niekoniecznie bedzie sie zawierac w kategorii rozumu czy pozytywnie rozumianego zakrecenia. Niewartosciujac - za obydwoma stoja emocje nie zwiazane z przedmiotem porzadania,- koniec psychoanalizy Pewnie ktos zapyta w ktorej kategorii sam sie widze nie odpowiem, niech kazdy ma pole do wlasnej interpretacji....Ale zeby nie nakrecac dykusji osobistej odpowiem zdjeciem komentujacym nieco autoironicznie ale i refleksyjnie moj pierwszy post w tym watku z 2017r....http://jerkbait.pl/topic/94489-m%C4%99ska-bi%C5%BCuteria/page-3#entry2204906Obok Rolexa lezy Sunto-Core, ktorego uzywam na codzien i jestem bardzo z niego zadowolony,- ten pasuje wszystkim - oprocz mojej Zony oczywiscie Edytowane 18 Lipca 2020 przez Rheinangler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Czy ktoś się orientuje czy jakaś inna firma oprócz Casio i Timexa z ich Super Illuminator i Indiglo oferuje podobne podświetlenie tarczy (całej)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Czy ktoś się orientuje czy jakaś inna firma oprócz Casio i Timexa z ich Super Illuminator i Indiglo oferuje podobne podświetlenie tarczy (całej)?Zeppelin ma na pewno takie tarcze w ofercie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewator Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Dodam ,że max do 1k zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 18 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 https://zegarownia.pl/zegarek-meski-zeppelin-100-jahre-chronograph-8680-3?gclid=EAIaIQobChMIh-fEiP3W6gIViOmyCh0nRQfzEAQYASABEgJQmfD_BwE Jest nawet zdjęcie podświetlonej tarczy ???? Pytanie tylko czy stylistyka ci odpowiada 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 29 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 doszedl - na zywo nie jest taki wielki - ca wielkosci poprzednikow protreka prg40v 7 ver albo seiko sun 021 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 U mnie nowy kolega nie do końca wpisujący się w zegarki. Ale bardzo użyteczny przed i po metamorfozie. Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Ładniutkie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2020 Ładniutkie...To ten sam zegarek [emoji6] Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter v Opublikowano 31 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2020 Ładniutkie to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alek_Art. Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Uwaga na oszustów przy zakupach w necie!!! Zamówiłem kobicie perfumy, a tu mi jakiegoś Garmina Fenixa 6X PRO nasłali złamasy jedne!!! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Pierwszą wersję GT zastąpiłem tym 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Faktycznie ma barometr? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Tak. Jest również wykres zmiany ciśnienia. Można ustawić "alarm" na przewidywana zmianę pogody. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Ja takie coś zakupiłem z męskiej biżuterii .https://ostry-sklep.pl/victorinox-delemont-rangerwood-55-0956163-16429 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Super wersja w drewnie . Sam przerobiłem w ten sposób dwa scyzoryki w tym Gerlacha myśliwskiego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 28 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2021 Super wersja w drewnie . Sam przerobiłem w ten sposób dwa scyzoryki w tym Gerlacha myśliwskiegoZgrabniejszy od Herkulesa, którego w etui przypinam do pasa.https://ostry-sklep.pl/victorinox-hercules-09043-wysylka-kurierem-0-zl-pudelko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi