zetika16 Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 1200, kwarce ciut mniej.Tyle że podobno automaty maja "duszę" cokolwiek to znaczy. Ale przy wielu zegarkach noszonych na zmianę to wcale nie jest dobry taki automat. Na pierwszy rzut oka taka jest moja decyzja. Tyle że te Citizen "wszystkoma" no i nie mam jeszcze Citizena nie zachowuj się Andrzej jak baba , zostaw oba Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Ja choruję na jakiegoś budżetowego open hearta może będzie orient, może citizem Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Edytowane 4 Lutego 2022 przez thug 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Ja choruję na jakiegoś budżetowego open hearta może będzie orient, może citizemOrienta weź... a najlepiej O.Star 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian-56 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 WitamUżywam od wielu lat Mają "DUSZĘ" Kłaniam sie Marian1200, kwarce ciut mniej.Tyle że podobno automaty maja "duszę" cokolwiek to znaczy. Ale przy wielu zegarkach noszonych na zmianę to wcale nie jest dobry taki automat. Na pierwszy rzut oka taka jest moja decyzja. Tyle że te Citizen "wszystkoma" no i nie mam jeszcze Citizena 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelHERP Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Ja noszę żółwia i bardzo sobie chwalę [emoji6][emoji217] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 (edytowane) Też się pochwalę strasznie mi się podobał i jest. Edytowane 4 Lutego 2022 przez Robert.B 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Też się pochwalę strasznie mi się podobał i jest.. Kamasu czy Ray? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Kamasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Ja noszę żółwia i bardzo sobie chwalę [emoji6][emoji217] Ładny żółwik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 5 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Klasyka czy nowoczesność? Solar czy Automatic?Co byście wybrali? Jeden raczej odeśle bo inaczej zacznę zegarki w dziesiątkach liczyć. Co ciekawe Zeppelin ma Luminę na całej tarczy. Mam Citizena z EcoDrive, bardzo wygodny zegarek. Moim zdaniem jest wygodniejszy niż automat, nie potrzebuje rotomatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Andrzej, jak dla mnie zdecydowanie ZeppelinJa też Zeppelin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majster Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Ja też ZeppelinJa też 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Klasyka czy nowoczesność? Solar czy Automatic?Co byście wybrali? Jeden raczej odeśle bo inaczej zacznę zegarki w dziesiątkach liczyć. Co ciekawe Zeppelin ma Luminę na całej tarczy. 1643897985199.jpg Citizen zostaje, Zeppelin wraca a jego miejsce zajmuje "cygański" EDOX bez duszy w zbliżonej cenie. https://ocarat.com/montre-les-vauberts-day-date-retrograde-34500-37r-buir-edox-83649.html Teraz tylko Orient do kupienia i basta. Jeden z trzech: Edytowane 6 Lutego 2022 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Bez duszy się nie liczą... ostatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 WitamUżywam od wielu lat Mają "DUSZĘ" Kłaniam sie MarianA to moja "bezduszna" Bez duszy się nie liczą... ostatniTen zielony faktycznie rządzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 6 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 stare Seiko niewątpliwie mają w sobie to COŚ.....najlepiej, gdy duszę......ale czasami zdarzają się jakieś dziwne hybrydy......ciekawe, czy taki pan dałby radę przesmarować kołowrotek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kwinto Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Citizen zostaje, Zeppelin wraca a jego miejsce zajmuje "cygański" EDOX bez duszy w zbliżonej cenie. edox.jpg https://ocarat.com/montre-les-vauberts-day-date-retrograde-34500-37r-buir-edox-83649.html Teraz tylko Orient do kupienia i basta. Jeden z trzech: orient bransol.png orient star pasek.png orient ziel.pngJa rowniez wybral bym Citizena. Z tych ze zdjecia wzial bym tego ostatniego- zielonego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraz Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Nowa zabaweczka, tym razem cos na bransolecie;) Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 stare Seiko niewątpliwie mają w sobie to COŚ.....najlepiej, gdy duszę......ale czasami zdarzają się jakieś dziwne hybrydy......ciekawe, czy taki pan dałby radę przesmarować kołowrotek https://youtu.be/WWlawyryvHA Mimo, że nie jestem fanem "bransoletki" to ten egzemplarz jest "na bajerze". ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 8 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Nowa zabaweczka, tym razem cos na bransolecie;) Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Mam takiego GST-B100 1AER na kauczuku . Fajna maszynka , będziesz zadowolony . Nie znudził mi się do dzisiaj i jak dotąd pasuje na każdą okazję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Ja noszę żółwia i bardzo sobie chwalę [emoji6][emoji217] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkŁadna sztuka. Ja miałem już nie kupować tych z duszą ale się skusiłem i idą dwa divery Made in Japan i w związku z tym będą już 4 automaty i rotomat by się przydał. Jakieś propozycje? A to nowe nabytki: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Panowie, Tez oglądam G-Shocki i chodzi mi po głowie model BB-G100. Czy orientujecie się ile kosztuje wymiana baterii w tym zegarku? Producent twierdzi ze bateria wytrzyma 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Panowie, Tez oglądam G-Shocki i chodzi mi po głowie model BB-G100. Czy orientujecie się ile kosztuje wymiana baterii w tym zegarku?Producent twierdzi ze bateria wytrzyma 2 lata.Miałem, po chwili zaczął przeciekać w basenie, zwróciłem na gwarancji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermano Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Miałem, po chwili zaczął przeciekać w basenie, zwróciłem na gwarancji.Ee to kaszana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) Panowie, Tez oglądam G-Shocki i chodzi mi po głowie model BB-G100. Czy orientujecie się ile kosztuje wymiana baterii w tym zegarku? Producent twierdzi ze bateria wytrzyma 2 lata.Kup sobie G - 9300. Odpada problem z bateriami i to naprawdę wytrzymały zegarek. Mam go już 5 lat i robi ze mną wszystko w bardzo różnych warunkach. Zdarzało się, że ledwo go domywałem z zabrudzeń. Jedyne co padło to ta szlufka na pasek. Rozerwałem chyba ja w jednym miejscu, ale trzyma się do dziś. Edytowane 18 Lutego 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi