BOB1 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 Phhy..BOBie - to nie jest takie proste Niektóre kobiety, w tym moja ukochana żona, posiadły umiejętność dużo wyższego rzędu, Np. stoimy nad idealnie pustą wanną, ona bierze mój portfel, chowa go w niej, rekwizyt znika jak zaczarowany i nikt więcej go nie znajdzie. Tylko ona to potrafi.. ale po latach Phhy SIBie - ten numer z portfelem to prawie każda żona potrafi ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Realnie ile taki smart watch wytrzyma na ręce bez ładowania? Mam samsunga jakiś wysoki model, ale dla mnie porażka wstawiać go na ładowarkę co 3 dni. Noszę mojego analoga, Citizena eco drive z największą przyjemnością.Wytrzymał dwa tygodnie i trzy dni. Właśnie leży pod ładowarką. Cały czas był podłączony przez Bluetooth z telefonem, z włączonymi widgetami i wibracjami. GPS używany tylko kilka razy. Myślę że jest nieźle a w słoneczne dni może być jeszcze lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Realnie ile taki smart watch wytrzyma na ręce bez ładowania? Mam samsunga jakiś wysoki model, ale dla mnie porażka wstawiać go na ładowarkę co 3 dni. Noszę mojego analoga, Citizena eco drive z największą przyjemnością.Mój Fenix 7X Szafir Solar 20-25 dni . Pomiar tętna i kroki włączone. Bluetooth również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2023 Wczorajszy zakup,jestem zachwycony ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 I u mnie się też zmieniło 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 I u mnie się też zmieniło O rzesz Ty!!!!Cudo, moje marzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Jano, jeszcze kilka miesięcy temu to właśnie Ty polecałeś mi Eposa. Wtedy jeszcze chyba nie byłem na niego gotowy i szukałem innych, prostszych form. Z wiekiem chyba częściej zaczynam jednak patrzyć w gwiazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2023 Z wiekiem docenia się to co ważne... a nie to co się wydaje lub tylko błyszczy Eposa można lubić lub nie, ale na pewno trudno odmówić mu oryginalności i charakteru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Jaka jest średnica tego zegarka ew . co to za model / i średnica / wielkość / werk ..? planuję coś zakupić z Longina początkowo był Flagship , ale teraz skłaniam się w kierunku Presence 38,5 mm akurat na paskuoba na modyfikowanych ETA -ach , ostatnio też zerkałem na Epos-y . Tak czy inaczej drogą eliminacji dla mnie max 38,5 -39,0 mm z możliwie wąską lunetą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snup Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 To Epos Oeuvre d'Art North Star. 42mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam NDG Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Panowie proszę polećcie jakiś smarowacz dla małżonki Nie koniecznie z kosmiczną technologią i ceną ale z funkcją sport, zdrowie i przede wszystkim z dobrą baterią??dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 19 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2023 Wybierz coś z oferty Huawei watch 2 lub 3. Wysłane z mojego VOG-L29 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 19 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2023 VH65 sweep second. 43mm. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 5 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2023 Powrócił po kilku latach,zapomniałem już jaki jest zajebisty:-)I przebrany na lato :-) 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hanz Opublikowano 18 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Panowie, prośba. Brat chce zanabyc dobry zegarek ... podoba sie ten.https://www.mastersintime.pl/hamilton-khaki-field-czarny-szwajcarski-automatyczny-chronograf-h71626735.htmChcialby miec tylko pewnosc ze bedzie z pewnego źródła .. w sensie oryginalny a nie chinczyk ... w tych pieniadzach to juz troche slabo sie przejechać. Znalazł portal chrono24. Pytanie do was czy warto tam kupować, bezpiecznie? Czy macie lepsze propozycje? Z gory dzieki i sorry za lamerstwo, nie znam sie, nie ogarniam ... w trosce o brata dopytujeMkl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Panowie, prośba. Brat chce zanabyc dobry zegarek ... podoba sie ten.https://www.mastersintime.pl/hamilton-khaki-field-czarny-szwajcarski-automatyczny-chronograf-h71626735.htmChcialby miec tylko pewnosc ze bedzie z pewnego źródła .. w sensie oryginalny a nie chinczyk ... w tych pieniadzach to juz troche slabo sie przejechać. Znalazł portal chrono24. Pytanie do was czy warto tam kupować, bezpiecznie? Czy macie lepsze propozycje? Z gory dzieki i sorry za lamerstwo, nie znam sie, nie ogarniam ... w trosce o brata dopytujeMkl Tu masz ten sam zegarek, przy obecnym kursie dolara nawet licząc podatki powinien wyjść dużo taniej.Hamilton Khaki Field Day Date Automatic Men's Watch H71626735 758501654498 - Watches, Khaki Field - Jomashop 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulter Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 Powrócił po kilku latach,zapomniałem już jaki jest zajebisty:-) 20230627_162417.jpgI przebrany na lato :-) 20230704_135506.jpgPosiadam taki sam model i zgadzam się z opinią[emoji6][emoji106] Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 20 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2023 (edytowane) Można i tak: Forerunner 965 ???? https://zapodaj.net/plik-qLEvNOz2qD Edytowane 20 Lipca 2023 przez pmiszk1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 (edytowane) Taka mała przyjemność do kolekcji. Firma ma naprawdę fajne pomysły z pogranicza Field/Bauhaus/garniturowce. Taki skandynawski klasyk w sumie, kilka firm stamtąd robi podobne tematy. Trochę pogrzebowo-depresyjny klimat, jak to u nich, ale ładna rzecz. Pozostaje czekać na jakąś okazję do założenia, pogrzeb, kondolencje dla wdowy etc Edytowane 8 Września 2023 przez Hesher 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Taka mała przyjemność do kolekcji. Firma ma naprawdę fajne pomysły z pogranicza Field/Bauhaus/garniturowce. Taki skandynawski klasyk w sumie, kilka firm stamtąd robi podobne tematy. Trochę pogrzebowo-depresyjny klimat, jak to u nich, ale ładna rzecz. Pozostaje czekać na jakąś okazję do założenia, pogrzeb, kondolencje dla wdowy etc IMG_20230908_130812.jpg IMG_20230908_131232.jpgStyl zbliżony do męskiej serii Bering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Beringi fajne, czaiłem się kiedyś na jedną sztukę, ale drogawe jak na "status" marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2023 Sam nie mam za często możliwości pochwalenia się nowym zegarkiem . Ostatnia bransoleta Seiko nadal w świetnej kondycji po 8 już chyba latach , ale co to za wynik ...Teraz drogą wyczekanego prezentu stałem się posiadaczem Casio GBD 200 , czyli kostki z odrobiną "nowoczesności" - BT , krokomierz , takie tam pierdoły . Gdyby miał jeszcze panel słoneczny..., ale dla mnie to i tak strzał w 10 do codziennego , wszechstronnego użytkowania. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Nic markowego ale mi się podoba. Automat z mechanizmem Seiko nh35, szafirowym szkiełkiem i ładną luminą za około 210zł. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zegarek świetnie się prezentuje, chińczyk z zerżniętym designem ale mimo wszystko świetny Sam bym kupił, gdyby nie niewygodny mechanizm automatyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 13 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2023 Myslalem nad kopia big tuny z ali, ale cos za szybko znikaja pozatym 3/4 zegarkow nie nosze i hajsu szkoda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi