turkucpodjadek Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Z czym ja do ludzi ale co tam...Timex (na ryby)Tissot Titanium (na co dzień. Prezent od żony na czterdziechę ... więc już parę lat ma )Longines (kupiony w 1946 przez mojego teścia w Genewie po wyjściu z obozu dla internowanych powstańców warszawskich. Noszę na specjalne okazje no i do szafy pasuje ) mam Timexa podobnego do Twojego Tissota: Edytowane 5 Lipca 2017 przez turkucpodjadek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 uuu seiken pozamiatał hehe u mnie tak:WP_20170705_001.jpgAle chyba tylko dwa dobrze chodzą bo dwa pozostałe pokazują, każdy inną, godzinę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ale chyba tylko dwa dobrze chodzą bo dwa pozostałe pokazują, każdy inną, godzinę bo w 2 pierwszych padły baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Do zegarków automatycznych najlepiej mieć rotomat bo smary traca właściwości jak zegarek długo nie działa A tu ciekawe zdobienie werku w tej kolorowej Glycine werk Valjoux 7750 dekiel szafirowy 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ktory smar Shimano uzywasz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 z oliwką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Eeeee, ja myślałem ze tu się pojawią złote bransolety, fingle jakieś a tu same zegarki ;-) Ja czasem się przyozdabiam w G-SHOCK GX-56 :-) A moze ktoś wie gdzie odrestaurować stare zegarki? Mam pamiątkową Doxe i Delbane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Ostatnio dla mojego muzeum pewien zegarmistrz konserwował i uruchamiał stare zegary/zegarki. Czy robi takie jak Twoje to nie wiem ale mogę zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OloPe Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Pewnie, zapytaj. Bo się noszę z tym już dobre 5 lat Albo i lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 (edytowane) Ja znałem tylko jedynego prawdziwego miłośnika zegarków - NOWAK czy jakoś tak się nazywał. Kiedyś był ministrantem czy może ministrem - sam już nie wiem Edytowane 6 Lipca 2017 przez miramar69 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Robciu, Olo znacie się ze sklepu Złoty Karaś .Pamiętacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Pewnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Specjalnie się nie znam... Ja tez specjalnie się nie znam ale podobają mi sie najprostsze dizajnersko modele np https://www.alange-soehne.com/en/timepieces/saxonia/#saxonia-thin-37mm/introduction/201-027 Relatywnie tani na tle innych z topowej piątki producentów i innych modeli tej firmy Edytowane 9 Lipca 2017 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Atlantic Sailmaster 21 kamieni, od zawsze.. czyli ponad pół wieku. Raczej męska składowa, nie biżuteria.. Masowo produkowany, regularnie fanatyzowany, pośledni mentalnie osobnik w typie murzyńskiego Hutu zawsze i wszędzie jest pocieszny. A jaki pożyteczny.. a jaki gorliwy.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 'Masowo produkowany, regularnie fanatyzowany, pośledni mentalnie...' - to o Atlanticu? Bo sie zgadza ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 'Masowo produkowany, regularnie fanatyzowany, pośledni mentalnie...' - to o Atlanticu? Bo sie zgadza A ja myślałem że o Sławku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Wycieczek osobistych nie lubie i nie uprawiam... Slawek mnie po prostu zaskoczyl, tu wychwala Atlantica, gdzie indziej ponizej St.Croix nie schodzi. A przeciez Atlantic w swiecie zegarkowym to chyba nawet nie jest Okuma, do tego jego historia czy marketing na naszym rodzimym rynku nie odbiega od dragonowych ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 10 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Nie wychwalam, ale stwierdzam oczywisty fakt - Atlantic jest niezawodny, nie lanserski.. oraz vintage w najbardziej ascetycznym stalowym stylu.. Skromny niczym Loomis albo StC przy Megabassie.. Hutu - głos może jakiś ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ryby nie biorą to w ramach pocieszenia nowy zegarek sobie kupiłem /jak by baba wiedziała ile dałem......./ 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Ryby nie biorą to w ramach pocieszenia nowy zegarek sobie kupiłem /jak by baba wiedziała ile dałem......./pewnie z co najmniej 1000€, choć zaryzykuję, że bliżej 1500€ (jeszcze więcej? )eeee tam, najwyżej sprzeda kiedyś za tyle ile jej powiedziałeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 To limitka tylko 50 szt zrobione.... Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 To limitka tylko 50 szt zrobione....o_rzesz_ku...! czyli więcej stellkowi onaniści już ronią szczupacze łzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2017 Nie wychwalam, ale stwierdzam oczywisty fakt - Atlantic jest niezawodny, nie lanserski.. oraz vintage w najbardziej ascetycznym stalowym stylu.. Skromny niczym Loomis albo StC przy Megabassie.. Hutu - głos może jakiś ? Całe szczęście, bo już w kompleksy wpadałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 ...moja wnuczka zrobiła. Tylko nie wiem co to za marka? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 ...moja wnuczka zrobiła. Tylko nie wiem co to za marka? Tyka chociaż? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi