turkucpodjadek Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 najnowszy: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Tyka chociaż? Nie tyka ale raz na dobę pokazuje dobrą godzinę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Nie tyka ale raz na dobę pokazuje dobrą godzinę Patrząc po cyferblacie to będzie ze dwa razy . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 (edytowane) Skoro o zegarkach (kety nie noszę ).. to na co dzień Seiko Monster a na ryby, do ciurania po nocach kwarc ze światełkiem Casio MDV 102 Marlin jak to się mówi bidnie ale solidnie Edytowane 2 Sierpnia 2017 przez Krzysiek P 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 mój dotychczasowy "wół roboczy "-ryby,grzyby i takie tam... G-9300Ale myślę, że to nie koniec...bo dzięki koledze @seiken załapałem bakcyla i już nie długo wpadnie coś do kolekcji 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Nie wychwalam, ale stwierdzam oczywisty fakt - Atlantic jest niezawodny, nie lanserski.. oraz vintage w najbardziej ascetycznym stalowym stylu.. Czar klasycznej urody bez wyeksponowanych symboli powszechnie odbieranych jako status, wciąż mi się podoba, dlatego też noszę zegarek,- prezent od żony, który zupełnie nie rzuca się w oczy. Wrażenie,- jak w przykładzie Sławka. Gdyby nazwa była wyeksponowana, lub ten model wyglądałby jak większość zegarków spod tego znaku (symboli statusu) po prostu nie nosiłbym go bo ani do mnie nie pasuje jako marka, ani do wykonywanego przeze mnie zawodu,- no może gdybym kupił sobie Stellę SW 2013 to wtedy mógłbym z nim na ryby chodzić bo by kolorystycznie pasowały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Nie wychwalam, ale stwierdzam oczywisty fakt - Atlantic jest niezawodny, nie lanserski.. oraz vintage w najbardziej ascetycznym stalowym stylu.. Skromny niczym Loomis albo StC przy Megabassie.. Hutu - głos może jakiś ? I tak lubię 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 I tak lubię <...>przynajmniej widać, że nie gablotowy i nakręcany tylko w fotelu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turkucpodjadek Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 przynajmniej widać, że nie gablotowy i nakręcany tylko w fotelu głupoty piszesz jakieś zbiorcze pojemniki są ok - nic się nie wala i wszystko masz w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Po wielu latach wierności zegarkom firmy Doxa , na moim ręku zagościł Japończyk. Pewnie dlatego że jest całkowicie bezobsługowy , a na stare lata ceni się wygodę. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 głupoty piszesz jakieś zbiorcze pojemniki są ok - nic się nie wala i wszystko masz w jednym miejscu no to fajnie.. ale o co chodzi? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2017 Nic specjalnego prawie antyk,w roku 2000 kosztował tyle co gwiazdka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Nowy gadżet znaczy biżut 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Nowy gadżet znaczy biżut Co to za sikor? Fajny jest i podoba mi się.Automat na ilu kamieniach? Edytowane 11 Października 2017 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Anonimo militare model zulu opera mecana eerk ETA 2892 A2 ma drugi czas GMT i power reserve Edytowane 11 Października 2017 przez seiken 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Ze 4 stelle by za niego kupił a w Moritzie nawet 5 :D Fajny gadżet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Anonimo militare model zulu opera mecana eerk ETA 2892 A2 ma drugi czas GMT i power reserveOOoo, mój ulubiony płaski werk, mam taki w swoim Hamiltonie Slim, bardzo się mnię podoba! Update: oj, nie zauważyłem, że to A2... mój to "goła" 2892 Edytowane 11 Października 2017 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 OOoo, mój ulubiony płaski werk, mam taki w swoim Hamiltonie Slim, bardzo się mnię podoba!Jeden z lepszych werków stosowany często w zegarkach Omega , Breitling , IWC itpjest b.dokładny i cieniutki 3.6mm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Jest super:) nie dziwie się że taka cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Jest super:) nie dziwie się że taka cena...Ten jest droższy bo to limitka 50 szt też Anonimo Militare model 2010 /fota tez jest wczesniej/ werk Valjoux 7750 Edytowane 11 Października 2017 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Parę słów na temat zegarków pokazanych przez seikena: niewątpliwie znakomite, dokładne, precyzyjnie wykonane...Ponadto firma zdaje się jest reklamowana przez słynnego Sylwestra , choć pewności nie mam. W moim odczuciu estetyki jednak wyjątkowo szpetne i niepraktyczne. Kiedy założyć taki cud techniki na nadgarstek? Do garnituru w żadnym wypadku,są kanony elegancji i według nich garniturowiec ma być cienki, z centralnym sekundnikiem, nie rzucający się nachalnie w oczy.Może do marynarki uszytej z kraciastego koca?Są bardzo brzydkie i tyle.A może w teren? Jak najbardziej, tam jednakowoż łatwo uszkodzić taki luksusowy wyrób.Na marginesie: nasi chłopcy na misjach prawie wszyscy używają G-SHOCK Casio - tani, wytrzymały, niezawodny! Rozumiem, że poczucie piękna jest bardzo indywidualnym odczuciem, ktoś może stawiać wyżej "Panny z Avinionu" Picassa, naprawdę mało przypominające istoty ludzkie, od pięknych kobiet na płótnach Delacroix'a czy Ingresa, a także Podkowińskiego, trudno mi jednak przyjąć i zaakceptować taki gust. Reasumując: zegarki dobre i wspaniale wykonane, jednak ich miejsce widziałbym raczej na rotomacie lub w pudełeczku (oszklonym, a jakże...). Cóż, pokazując na forum swoje zakupy, trzeba się liczyć ze słowami krytyki, prawda?Raczej tejże unikam, ale dzisiaj spotkało mnie pewne niepowodzenie i muszę się wyżyć, a w sieci najłatwiej Uprzedzając ewentualne pytania, ja do garnituru używam zegarków Zenith, w złotej kopercie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Zegarek to kwestia gustu ja garniturowców nie mam i nie lubię a i garniaka nie posiadam Sylwester reklamuje Panerai - Anonimo to marka która po częsci projektował projektant PaneraiKażdy celebryta promuje jakąś markę zegarkową czy AP nadaje sie do garniaka ? lub Hubolt ? Albo Omega PO ? nie bo to sa zegarki sportowe do noszenia na codzieńCo do casiaków to dziś likwidując zmianę czasu 50% będzie nadawało się na szmelc i nie tylko Casio ale Citizeny itp a nie jeden z nich kosztuje ponad 3000 zł 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 @ Panie sierżant z chęcią byśmy te zenitki obejrzeli... szczególnie te z ładnym werkiem i złotymi kopertami. Krytyka i owszem konstruktywna jest na miejscu...ale poddawanie pod opinie gustu , który jak sam Pan zauważył jest w pełni subiektywny - to trochę nie takt. Prawda to? Zegarków są miliony podobnie jak wędek kołowrotków i innych przedmiotów, które mają nam sprawiać radość..a jeśli jednemu się podoba a temu drugiemu już nie to chyba problem tego drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Żeby nie być gołosłownym to póki co mój skarb I pewnie, że komuś może się nie podobać (żeby nie było - mam też g-schocka - jeśli to wykładnik mody męskiej [emoji14]) ale dla mnie jest piękny ! I tu @Seiken bo nie miałem tu okazji - dzięki za pomoc w wejściu w świat zegarków - przepadłem ![emoji846][emoji846] Tapatalkniete z iPhone 7 Edytowane 11 Października 2017 przez puszek7 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 ...w złotej kopercie.a fuj!!! w życiu bym nie założył 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi