seiken Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 I tu @Seiken bo nie miałem tu okazji - dzięki za pomoc w wejściu w świat zegarków - przepadłem ![emoji846][emoji846] Tapatalkniete z iPhone 7Uprzedzałem no i widzę ,że posłuchałeś mojej rady i kupiłeś automat zawsze jak ktoś będzie miał pytanie na tematy zegarkowe chętnie pomogę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Śliczny ten seiko i niebanalny, Panie Puszek. W ciemnościach pewnie świeci. Życzę radosnego i pełnego wrażeń użytkowania ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Michał a w temacie Eco drive , wodoszczelny, coś polecisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Michał a w temacie Eco drive , wodoszczelny, coś polecisz?Napisz na pwnajlepiej też jaki budżet planujesz przeznaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Pogodzę was @Koledzy ! Niezbyt podobają mi się "Anonimusy"( za dwa czy trzy tys $ kupił bym cos innego) i złote zegarki również. N.B. ciekawy artykuł o Anonimo http://manufakturaczasu.pl/anonimo-modele-militare-classic-i-nautilo/#more-7863 Znam też tez niesłychanie kosztowne koszmarki na których prawie nie sposób odczytać godzinę Edytowane 11 Października 2017 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) Żeby nie być gołosłownym to póki co mój skarbKapitalny zegarek z rodziny kultowych w nieśmiertelnym Czasie Apokalipsy - jednym z najlepszych filmów jakie widziałemSeiko zresztą często gości w filmach , poniżej może zagadka - z jakiego klasyka tym razem ? Lubię tą markę , sam posiadam też jeden prosty model Edytowane 11 Października 2017 przez Szymon82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Mój model to skx007 nie bez kozery tak się nazywa bo brał udział w filmach o tym agencie Ponoć pozycja obowiązkowa( a przynajmniej właśnie kultowa) dla rozpoczynających przygodę z zegarkami automatycznymi. Nie da się ukryć że cholercia ma to coś w sobie ;] oj maa... noszę go na bransolecie i na wyżej pokazanym "bondowskim" NATO i na prawdę wygląda ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Mi ten skx się podoba właśnie i to podobieństwo do wyżej pokazanego Seiko 6105 hehe swoją drogą to nic innego jak desing z lat 70 XX wieku - i co najważniejsze nawet fajniej wygląda o cenie nie wspominając 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 13 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 taką informację dziś trafiłem,no muszę przyznać... ja tu widzę niezłe cacko budżetowe!Tissot Heritage 1948nie powiem, rozważam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Stary & Nowy Ciekawe który wytrzyma dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Stary & Nowy Ciekawe który wytrzyma dłużejwiadomo... stary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Może kogoś zainteresuje:https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?articleId=7267Nie wiem co to warte i nie mam nic wspólnego z tym sprzedawcą, znalazłem przypadkiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 3 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Ooo, super, sobie nabędę, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 18 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2017 Panowie robiliście zakupy w sklepie internetowym timea.pl? mają bardzo atrakcyjne ceny niektórych zegarków ale nie chcę się wkopać w podróbki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Panowie robiliście zakupy w sklepie internetowym timea.pl? mają bardzo atrakcyjne ceny niektórych zegarków ale nie chcę się wkopać w podróbki.Poza Casio nic ciekawego nie mają większość to marki modowe czyli chinole nic nie warte , foty Casio sa oryginalne ale to tylko foty , adres słowacki telefon Warszawskiz tego co wiem 90% towaru nie maja czesto anulują zamówienia , raczej nie polecama co chciałeś tam kupić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 No właśnie opinie ze sklepu nie zachęcają dlatego pomyślałem, że zapytam może akurat ktoś od nas robił tam zakupy. Wpadł mi w oko http://www.timea.pl/esprit-es109181001.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 popatrz też tu, dość dobre ceny, w niewielkim zakresie negocjować też można:https://www.zegarki.zgora.pl/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) No właśnie opinie ze sklepu nie zachęcają dlatego pomyślałem, że zapytam może akurat ktoś od nas robił tam zakupy. Wpadł mi w oko http://www.timea.pl/esprit-es109181001.html Chinol szkoda kasy kup sobie lepiej jakies Seiko lub Orienta warto dopłacić i mieć na lata no i ja bym wybrał automatJak qwarca tańszego to ew Lorus to tańszy brand Seiko Edytowane 19 Grudnia 2017 przez seiken 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 a takie marki jak Fossil czy Ruben Verdu coś wam mówią? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Daj sobie z tym spokój , musisz zadać sobie pytanie czy chcesz mieć zegarek czy jego namiastkę która tylko z wyglądu jest zegarkiem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Orient jest super pomysłem... budżetowym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 https://d.allegroimg.com/original/0156e2/a1328cd74c35998ecedd5c6b586dten "od zawsze" mi się marzył Może kiedyś jeszcze.......... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 dla tego wolałem zapytać w takim razie będę szukał Lorusa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 Na Amazon.de tania ale zacna biżuteria na początek. Seiko 5 Automatic SNXS77 w dobrej cenie 310 zł (1 EUR = 4,20 PLN).Ja kupiłem. Mam już takiego z czarną tarczą. https://www.amazon.de/Seiko-Herrenuhr-Analog-Automatisch-Edelstahlarmband/dp/B000KKO85S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1513704334&sr=8-1&keywords=snxs77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2017 (edytowane) Zgadza się na początek przygody z zegarkami seiko to super wybór ja swojego 007 katuje na przemian z g schockiem i jestem mega zadowolony .No i oczywiście ten dźwięk naciągającej się sprężyny automatu podczas ruszania nim na boki ... czuć że to cudeńko ma dusze [emoji6] żonie na święta kupiłem kwarca lorusa - mam nadzieje ze będzie zadowolona [emoji4] Także chłopaki słuchajcie @seikena wie kolega co mówi , ja się nie zawiodłem A już poluje na „żółwia”[emoji14]Tapatalkniete z iPhone 7 Edytowane 19 Grudnia 2017 przez puszek7 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi