Maja 2 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Widziałem na yutube kijka na blanku xzoga.Masakra...to jest to czego szukam.Progresywne ugięcie i moc.Tylko gdzie można dostać to cudeńko,a ten blank do 8kg.to jaki ma zakres wyrzutowy?Uderz do użytkownika robbox4. On miewa te blanki. Może Ci nawet wykonać całą wędkę. A tu masz blanki Taka z opisem http://www.xzoga.com/taka-g.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 szukam blanku pod casta o plynnym ugieciu do jerkowania w dwóch kawałkach , długośc kolo 2m ma współpracować z przynętami max 30-40g co polecacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 Gdybyś szukał blanku jednoczęściowego to polecam Batsona CB70H albo CB66MH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 (edytowane) Hej,mam taki blank, to St.Croix 2C66MHF2, opisany do 1oz i o mocy 20lb, idealny do wszystkich 10tek Salmo. Co prawda nie ma tak plynnego ugiecia jak crankbaity Batsona, ale to przyjemny, lekki i cieply blank do takich zastosown. No i jest do wziecia Edytowane 5 Czerwca 2014 przez yglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 prosze o pw z cena . ma to byc blank pod szczupaka wiec raczej x fast odpada Jak bym szukal jednczesciowego to raczej wzoł bym xzoge 4-5kg albo wlasnie tego batsona ale niestety. Muszą być dwa kawałki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepso Opublikowano 5 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 W takim razie rozważ propozycję Yglo. Mam wędki st croix tej serii w jednym kawałku i pod szczupaka jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Na CAST - Blank 10/15-60g do 2m, 2pc, Med-Fast/Fast, SLIM Witam:)! Jak w tytule, blank do kija castingowego. Chciałbym namierzyć taki blank 2pc, max 2m/198m, żeby startował mi od 15g lub nawet 10g do mx 60g. Akcja nie typowa pała tylko uniwersalna czyli Med-Fast lub nawet Fast, ugięcie równomierne najlepiej i ciut głębsze nie tylko szczytowe. Co ważne dla mnie - blank musi być. typu SLIM. Czy istnieją takie propozycje lub bardzo zbliżone, czy tylko w mojej głowie;)? Proszę kolegów o pomoc i pozdrawiam! PILOT 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Jeden kij szczupakowy na łódkę, tez mi sie taki marzy. Nie próbowałem, ale z niego wywiadu wynika, że Elitka 66mhf albo 70mhf w wersji cast powinna dać radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Byla taka seria blankow CTS EST czyli EXTRA SLIM TAPER. W CMW maja jeszcze jednego krocika 180cm w dwoch kawalkach cw 20-60g. Ja mialem kiedys model 7' 20-60g. Rzutowo dynamit blank, pelne glebokie ugiecie, smukly. http://www.cmw-angeln.de/angelgeraete-ruten-angelgeraete/angelgerate/Spinnruten-CTS-EST-Blanks-EST/ 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ja bym szukal z Gawasa lub Xzogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Coraz bliżej...dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Łii...Ilicium 6'6" @. 5-20g Robi... Choć poza zainteresowaniem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleniojazie Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Ja bym szukal z Gawasa lub Xzogi.a który Gawas lub Xzoga spełnia wymienione wymagania ? Witam:)! Jak w tytule, blank do kija castingowego. Chciałbym namierzyć taki blank 2pc, max 2m/198m, żeby startował mi od 15g lub nawet 10g do mx 60g. Akcja nie typowa pała tylko uniwersalna czyli Med-Fast lub nawet Fast, ugięcie równomierne najlepiej i ciut głębsze nie tylko szczytowe. Co ważne dla mnie - blank musi być. typu SLIM. Czy istnieją takie propozycje lub bardzo zbliżone, czy tylko w mojej głowie;)? Proszę kolegów o pomoc i pozdrawiam! PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) GAWAS !!!!! https://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Blanki-GAWAS-JAPAN-CONQUER-GB120X-J/902 Pozycja nr 4 lub 3. Będziesz pan zadowolony . Edytowane 5 Lipca 2017 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Poza tym że to monoblank to reszta by się mogła zgodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Monoblank - tzn, że zły:)?Nie siedzę w blankach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Nie chodzi o to, że jest ZŁY ; tylko , że jest w jednym kawałku - nie składa się na pół . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 Monoblank - tzn, że zły:)?Nie siedzę w blankach...Pisałeś że potrzebujesz 2pc Z jednoskładów to może xzoga bbx 6kg by się też nadawała. (Nie miałem w ręku- teoretuzuje, ale może ktoś kto miał potwierdzi lub zaprzeczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2017 (edytowane) Tu chyba raczej cięcie blanku nie wchodzi w grę . Nie ma na prawdę więcej tego typu pozycji? Slim 2pc 198/200cm Fast/Med-Fast - 15/20-60g, 15-50g + lekki zapas...? ? Edytowane 5 Lipca 2017 przez PILOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Nie doczytalem,ze ma byc w 2 kawalkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Pojawiła się opcja KRAG: SKF7627-2N 7'6” 17-27lb 15-50g 2,0 14,0lubSKF7622-2N 7'6” 12-22lb 8-35g 1,7 12,6 Można je zrobić 210cm, ujdzie...tylko pytanieczy 2.0 i 14.0 to nie za gróby blank? Max jest podany główki czyli o ok 15g mozna dodać. Cuekawe czy ten do 35g poradzi 50/55g? Mosze macie jeszcze jakieś propozyje? 180/210 max do 50/60g 2pc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Slim to to nie bedzie. Ja tez czegos szukam i w 2cz.straszna bieda.Trzeba bedzie wrocic do 1cz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Ja bym szukal z Gawasa lub Xzogi. w chyba nie do konca nie widziałem 2 częśćiowych xzog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Wychodzi na to, że jedyną opcją jest kupić gotowca tego typu, rozebrać i ubrać na nowo;) Bieda okrutna, nie przypuszczałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 6 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Jeden kij szczupakowy na łódkę, tez mi sie taki marzy. Nie próbowałem, ale z niego wywiadu wynika, że Elitka 66mhf albo 70mhf w wersji cast powinna dać radę.Ta Elitka 6'6 to 2pc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi