Guzu Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Jeden z moich zespolow oglosil ze konczy grac : Smutny Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 nie bądź smutny, zapuść sobie muzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 nie bądź smutny, zapuść sobie muzę w pracy srednio moge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 nie bądź smutny, zapuść sobie muzę w pracy srednio moge... ... to zapuść sobie brodę... i zacznij słuchać ZZ TOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 nie bądź smutny, zapuść sobie muzę w pracy srednio moge... ... to zapuść sobie brodę... i zacznij słuchać ZZ TOP a to dobre jest! podoba sie mnie to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Szkoda... It's The End Of The World.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Guzu ale disco polo żje i dobrze się ma.Nasi nawet po chińsku śpiewają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Guzu ale disco polo żje i dobrze się ma.Nasi nawet po chińsku śpiewają . Taka polska natura <_<, wyśmiać kogoś, gdy komuś lepiej się wiedzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 przykra sprawa...ale pozostawili po sobie dużo pięknej muzyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Rzeczywiście szkoda ,że taki zespół kończy swoją działalność, dobrze że jeszcze Pearl Jam został Pozostając w temacie muzyki ze Seattle, to już 20 lat minęło od wydania Nevermind Nirvany Ale ten czas zapie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 przepraszam, że nie na temat, ale myślę, że pearl jam już się skończył, albo może ja już wyrosłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi