Gadda Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Widział TO już ktoś? Co myślicie? http://9276.linux9.testsider.dk//dir/uploads/2017/07/IMG_4231-1024x768.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Być może w Art-Rod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Jakoś dziwnie znajoma jest mi ta konstrukcja i zasada wabienia drapieżników??? No tak, mam Crazy Crawler (lata 50-te), którego kupiłem u "polonusa " w Chicago. W latach 60-tych połowił na niego szczupaków na Alasce 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Koleś z filmu w 2015 łowił na podobne konstrukcje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Czekałem kiedy gość parsknie śmiechem podczas opisywania "wabików", cięć pewnie było co niemiara...podczas wchodzenia na drzewo widać jednak było ironię wypisaną na jego facjacie. Jawnopapkęzmózgurobienie...czekać aż SG wymyśli pudełka w kształcie jaskini żeby podwieszać netoperki, można by zrobić otwierane od spodu i by środek był waterproof, chyba opatentuje pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elton Opublikowano 7 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 Taaa... Na 2018 rok mają wypuścić dildo w wersji neutralnej i głęboko penetrującej... Oczywiście będzie dostępna uzbrojona, jak i loose body Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bony20 Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/savage-gear-3d-bat-a20-p804-k20383.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Musicie przyznać że mają rozmach s...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Ot powierzchniowy chlapak tyle że w nieco ciekawszej formie nie wydaje mi się żeby szczupak atakując taką przynętę rzeczywiście kojarzył ją z nietoperzem tak jak nie wydaje mi się żeby kaczka od SG faktycznie była brana przez szczupaka jako piskle. Co w takim razie miałby imitować zwykły popper? Ryba widzi/czuje ruch na wodzie to wali, a w jakim to będzie kształcie i jak pomalowane to już tylko ludzka wyobraźnia ogranicza 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Ot powierzchniowy chlapak tyle że w nieco ciekawszej formie nie wydaje mi się żeby szczupak atakując taką przynętę rzeczywiście kojarzył ją z nietoperzem tak jak nie wydaje mi się żeby kaczka od SG faktycznie była brana przez szczupaka jako piskle. Co w takim razie miałby imitować zwykły popper? Ryba widzi/czuje ruch na wodzie to wali, a w jakim to będzie kształcie i jak pomalowane to już tylko ludzka wyobraźnia ogranicza Michał, wyjąłeś mi to z ust (dokładnie jeżeli można napełnić trzewia, to się to czyn,i lub jest się głodnym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Ot powierzchniowy chlapak tyle że w nieco ciekawszej formie nie wydaje mi się żeby szczupak atakując taką przynętę rzeczywiście kojarzył ją z nietoperzem tak jak nie wydaje mi się żeby kaczka od SG faktycznie była brana przez szczupaka jako piskle. Co w takim razie miałby imitować zwykły popper? Ryba widzi/czuje ruch na wodzie to wali, a w jakim to będzie kształcie i jak pomalowane to już tylko ludzka wyobraźnia ograniczaPowiedzcie to tym, których pobudzają super podobnie do ryb wyglądajace przynęty gumowe.Będące hitem w sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 8 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2017 Crawler jak crawler. Istnieją co najmniej kilkadziesiąt lat. Historyjka o nietoperzu jest dla wędkarzy. W Stanach, bo tam stara się wybić z całej masy podobnych, w Europie, bo tu stara się czymś uzasadnić istnienie tej ciągle egzotycznej przynęty. A że historyjka niedorzeczna , bo i nasze środowisko pełne mitomanów, fantastów i ludzi zwyczajnie naiwnych. Z kolei pozostałym teoria dorabiana na siłę nie przeszkodzi w łowieniu.Przynęta zresztą skuteczna i ciekawa. Sprawdzony i pracujący delikatniej :http://www.taimentackle.com/pl/pl/product/5.1-cm-arbogast-jitterbug-g630_3364/90896 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi