hasior Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Dla tych co chcą nieco obczaić stare Turki od Daiwy, w fotkach pokazane też gdzie dokładnie wcisnąć dodatkowe podkładki pod kosz http://sakaiminato-lure.jp/index.html wciskamy 1 link サイトマップ pod napisem contenti ukazuja sie serwisowane modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 21 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Pan to masz oko... Nawet jest komiks jak do Luviasa nawtykać dodatkowe 4 ożyska (do wykorzystania dla dozbrajaczy Fuegów i przerabiaczy turków X w zetki)... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 @Hasior czapki z głów ze znajomości japońskiego .Panie Tomaszu ale ta dzisiejsza młodzież zdolna . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 @Hasior czapki z głów ze znajomości japońskiego .Panie Tomaszu ale ta dzisiejsza młodzież zdolna . A naoglądają się różnych pokemonów i hentajów, to się przy okazji otrzaskują z językiem... <_< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 fakt ,że niektóre japońskie znaczki po oglądnięciu kilkaset razy wpadają w oko.głównie nazwy firm daiwa,shimano i słowa takie jak kołowrotek,serwis ,tuning.tych kilka krzaczków rozpoznaję japońskie strony są kopalnia wiedzy oni wszystko tuningują rozbierają wymieniają,warto pogrzebać na japońskich stronach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Swietny link @Hasiorze Kilka rzeczy rzucilo sie w oczy : TP 98 rok w wersji 14 lozyskowej : Czarno srebrna stella 98 w wersji 18 lozyskowej : Daiwa Tournament Zia z fajna korbka (uchwyt Shimano od multika ? ) Ogolnie widac ze chlopaki juz od wielu lat sie bawia tym, w czym ja probuje stawiac niesmiale kroki w zakresie moich SW 2001 Kilka inspiracji juz zaczerpnalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 22 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Ja jak się uporam to pokarzę Cardinala C4 z oporówka temat jest bliski finalizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Trzymam kciuki żeby temat się rozwinął bo jest meeeega ciekawy. Czytanie krzaczków wbrew pozorom nie jest takie straszne, szczególnie przy pomocy tłumacza google i jak się już opanuje (nie)logikę z jaką tłumaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ja ma kratki ;] i kółka ;] . Nawet przez tłumacza.Bardzo ciekawie opisane;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 26 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ja jak się uporam to pokarzę Cardinala C4 z oporówka temat jest bliski finalizacji Nieźle Ja jednak czekam na C4 z wieczną sprężynką kabłąka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Ja jak się uporam to pokarzę Cardinala C4 z oporówka temat jest bliski finalizacji Nieźle Ja jednak czekam na C4 z wieczną sprężynką kabłąka Jak powiedział Shrek: No to se jeszcze poczeka(sz)... <_< 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Witam, tak w kwestii tuningu kołowrotków spiningowych, to mam taką fajną szpulkę do C-trójki.Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 27 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Dobra robota Tarlos! ja nie znam, nie uzywalem nigdy tych C-kow ABU, ale widze ze maja wierne grono uzytkownikow. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 No to odświeżam temacik.Jakie rozmiary łożysk i gdzie dołożyć do Twin Powera FA 2002, TP 2500F i TP 4000 2005. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 W TP FA 3000/4000 '02 można wkietować łożysko pod i nad wałek posuwu szpuli- 3x6x2,5mmJednak dając łożysko na górę wałka jest trochę kombinowania, dopasowywania.Ale da się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michci0 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2015 (edytowane) Edytowane 1 Kwietnia 2015 przez Michci0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
budzik Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Ja jak się uporam to pokarzę Cardinala C4 z oporówka temat jest bliski finalizacji Już od paru lat się zastanawiałem czy jest to możliwe a czy 66 też się da ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 (edytowane) A może ktoś wie czy wsadzi się łożycho na tego dynksa w kształcie półksiężyca co lata po wormie i jaki to rozmiar twin power 99 JDMW stellach chyba jest.Da się sprawdziłem jak ktoś by chciał 2x5x2,5. Edytowane 21 Kwietnia 2015 przez Albatros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi