theYard Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam, koledzy gdzie w Krakowie można zaparkować auto blisko starego miasta ? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ferret Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Polecam parking w Galerii Krakowskiej:http://www.galeriakrakowska.pl/pl/parking,18 No i uważaj z tym "starym miastem", bo za to w gębe dają ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIGOTKA Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 (edytowane) Parkowanie w centrum Krakowa. Stówe za blokade i stówe za obrazę strażnika"wiejskiego" (to wredna ruda baba była ) Edytowane 9 Lipca 2017 przez MIGOTKA 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Hotel Royal ma parking na którym można zostawić autko.Pod samym Wawelem- cena z tego co pamiętam- 5zł za godzine.Najlepiej wcześniej dzwonić i rezerwować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Kazimierz i chwilę z buta, o ile kojarzę w soboty niedziele nie płatne parkingi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 9 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Zostaw samochód na pobliskim osiedlu zamów taxi i do centrum.Moim zdaniem szybko sprawnie i bez szukania parkingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 9 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2017 Dzięki za podpowiedzi, na ul. Biskupiej zaparkowałem na płatnym tak jak ktoś wspomniał 5 zł za rozpoczętą godzinę. Ps. jak ktoś się wybiera w niedzielę do Krakowa to jest to chyba zły pomysł, masa ludzi, nie ma gdzie siąść, tragedia. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek_n Opublikowano 13 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 ... jak ktoś się wybiera w niedzielę do Krakowa to jest to chyba zły pomysł, masa ludzi, nie ma gdzie siąść, tragedia. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu TapatalkaDlatego ja się w niedzielę wybieram z Krakowa, bo nad Wisłą też masa ludzi, nie ma gdzie stanąć tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 albo galeria krakowska albo Muzeum II wojny, obok dworca - 2 złote za godzinę płaciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ja bym stanął na Podchorążych (jest już poza strefą płatnego parkowania i jest zawsze wolne miejsce ) wsiadł w tramwaj 5 min. i jesteś przy rynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierżant Opublikowano 14 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Niezły, spory parking jest na Karmelickiej, przed skrzyżowaniem z Rajską. Ceny dokładnie nie pamiętam, chyba zł.3,50 za godzinę.Blisko do Rynku.Z uwagi na charakter pracy dużo parkuję w strefie, poprawiam sytuację finansową miasta na całkiem sporą kaskę, miesięcznie na pewno więcej, niż roczne opłaty za wędkowanie w okręgu. A zdecydowanie nie polecam, wręcz przestrzegam, przed wjazdem na parking na ul. Lubicz, przy skrzyżowaniu z Rakowicką.Ostatnio niebacznie zostawiłem tam auto na około 40 minut. Zapłaciłem 15 złotych!!! Chyba rekord świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
intoxication Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Jana Bułhaka. .twardowskiego . Barska. Zawsze jakieś miejsce na osiedlu sie znajdzie. Do Wawelu 5 minut na nogach Edytowane 15 Lipca 2017 przez intoxication Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi