-PYTOON- Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam,Szukam informacji na temat miejsca do wodowania łodzi, żeby móc podjechać autem pod samą wodę na Pogorii 1 i 3. Mile widziane współrzędne GPS.Z góry dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Na trójce zwodujesz na tym ośrodku z łódkami(jacht klub),wjazd od ulicy Zakładowej a na jedynce możesz spróbowac koło rybaczówki w której jest wypożyczalnia łódek to jest ulica Pogoria.Ewentualnie na jakims ośrodku po przeciwnej stronie.Innych miejsc nie ma,ale jak będziesz jechał na jedynkę to możesz zadzwonic czy da radę tu masz numer do rybaczówki na jedynce 602-512-620.A to link do jacht klubu na trójce ,jest tez mapa jak dojechac.http://www.pogoria3.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 23 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Wisz może czy na Pogorii 3 pobierają opłaty za wodowanie w przystani? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Niestety nie wiem ,mój szef ma tam łódkę na stałe i ja korzystam z jego łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Witam, morzesz też zwodować łódż od strony plaży tam gdzie jest to molo, w lato ratownicy tam wodowali łódki a opłaty tam raczej nie będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Tam opłatę dostaniesz ale od straży miejskiej lub policji Nie wolno tam wjeżdżac na plażę, ratownicy to inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 no tak ale teraz chyba wolno bo widzialem jak koles tam wodowalale moze lamal prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Rano o godz 5-6 może nikt nikogo nie złapie ale ja bym tam nie wjeżdzał.Mandat w wysokości 200-300zł to pewnie jakies kilkadziesiat wjazdów na klubowym slipie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acho Opublikowano 28 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Wisz może czy na Pogorii 3 pobierają opłaty za wodowanie w przystani?Tak pobierają w zeszłym roku był to koszt 80 złociszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Odgrzewam temat. Ceny powalają za wodowanie. Zaraz za przystanią żeglarską jest polna dróżka. Jedyne co wypadałoby zrobić to uprzątnąć parę większych kamieni i wyrównać teren przy samej wodzie. Co do mandatów to nie wiem jak ma się sprawa, natomiast na Przeczycach zwodować można wszędzie, byleby nie zostawiać samochodu w pobliżu wody na tzw. terenach zalewowych. I chłopaki mundurowni o to się nie rzucają.Co do slipu przy molo to jest porządnie wykonany, ale widać że dostęp do niego ma tylko WOPR - slip wypada na wprost ich garażu ?!Takie ograniczenie dostępu utwierdza mnie w przekonaniu że nasz naród jest i przez kilka następnych lat będzie głupi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 http://www.dabrowa-gornicza.pl/video.htmlNa to pieniądze są, na bezpłatny slip dla uprawiająch sporty wodne czy wędkarstwo już nie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Co do slipu przy molo to jest porządnie wykonany, ale widać że dostęp do niego ma tylko WOPR - slip wypada na wprost ich garażu ?!Takie ograniczenie dostępu utwierdza mnie w przekonaniu że nasz naród jest i przez kilka następnych lat będzie głupi!Kilka a może kilkanaście razy slipowałem się tam z Kolegą. Jedynie kawałeczek trza przyczepką ręcznie poprowadzić. WOPRowcy zazwyczaj nam wręcz pomagali za zwykłe dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 30 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 W Kilka a może kilkanaście razy slipowałem się tam z Kolegą. Jedynie kawałeczek trza przyczepką ręcznie poprowadzić. WOPRowcy zazwyczaj nam wręcz pomagali za zwykłe dziękuję.Wodowałeś tam cofając autem w pojedynkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 W Wodowałeś tam cofając autem w pojedynkę?Jak pisałem z Kolegą. Sam pewnie bym kogoś potrącił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Zwodować jeszcze się dało samemu, chociaż w ostatniej fazie wodowania już nie kontrolowałem przyczepy z uwagi na glony na slipie. Ledwie wyciągnąłem pustą przyczepę bez pomocy auta. Po skończonym łowieniu gdyby nie pomoc taty pewnie bym kogoś potracił. Podpłynąłem w inną część jeziora i stamtąd juz autem wyciągnąłem całość. Teraz będę albo tam wodował albo z Jacht klubu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 PYTOON, a połowiłeś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 23 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Pitfish ano połowiłem. W tym roku będę wodował łodkę z przystani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Po zaliczonych paru wodowaniach na P3 przekonałem się do wodowania z przystani żeglarskiej. Cena rozsądna, można zostawić przyczepę i samochód zostawiam na terenie ośrodka. Jedynie w weekend sporo ludzi i jest trochę tłoczno. Na P1 jeszcze nie udało mi się zwodować łodzi. Na wysokim brzegu w jednej przystani zaśpiewali 80zł. Na rybaczówce lekki burdelik i brak warunków. Pozostaje plaża ale obawiam się, że życzliwość właściciela rybaczówki skończy się na donosie na policję. Łodzie z rybaczówki to wywrotne, śmierdzące zgnilizną łupinki... ech burdello bum bum jak zwykle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 No i hit sezonu! Na P4 wybudowano szlaban, zagradzający drogę na tereny piachów. Ciekawe gdzie teraz skuterowcy będą wodować sprzęty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitfish Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Tak wygląda slip do wodowania łodzi za jedyne 10 zł od slipowania. To jest to co oferuje nam Pogoria 1. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Pozostaje wodowanie z plaży. Na szczęście ktoś zakosił znak zakaz wjazdu podobnie jak szlaban z Pogorii 4. Czy ktoś z Was ma namiary na jakiś ośrodek żeglarski gdzie mógłbym zwodować łódkę na Pogorii 1? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi