kapec007 Opublikowano 1 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2018 (edytowane) Jestem tu nowy, więc na początku piszę do wszystkich WITAM. Kilka tygodni temu wykonałem formę dla znajomego, który był nią zachwycony . Postanowiłem ją wystawić na OLX i od tamtej pory wykonałem już kilka innych form dla wędkarzy. Na wędkowaniu i na rybach nie znam się wcale, nawet miałem problem z odpowiedzią na pytanie o rybę podczas zakładania konta na tym forum , ale wiem sporo o frezowaniu aluminium i mam do tego odpowiednie narzędzia. Jeśli chodzi o formy do odlewania główek to mogę coś pomóc w tym temacie i wyfrezować dowolne (indywidualne) formy w aluminium. Poniżej dołączam kilka moich realizacji Jeśli chodzi o ceny to np. :- 6 główek typu KOGUTY(...)- 6 główek JIG -(...)- 3 główki HEAD HORSE - (...) Robię też formy łączone, np typowy JIG z podebraniem na drut do KOGUTA lub KOGUTY na dwa kąty (45 i 60 stopni)Jeśli są jakieś pytania to proszę pisać. Witaj.Nowym kolegom polecam zapoznanie się z poniższym linkiem:http://jerkbait.pl/topic/99723-witamy-na-naszym-forum/Handel odbywa się na giełdzie, uprawnienia do aktywnego udziału w niej uzyskasz już niedługo (szczegóły w linku powyżej). Kolejne wpisy o treściach typowo komercyjnych będą cenzurowane lub usuwane. Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez woblery z Bielska 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej6 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wczoraj odebrałem od kolegi Michała.Wykonanie rewelacyjne.Użyte materiały najwyższej jakości.POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapec007 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Andrzej6 - dziękuję za miłe słowa i najważniejsze, że forma się podoba. Poniżej zamieszczam zdjęcia nowych form jakie wykonałem: GRUSZKA PŁASKA na krętliki nr 6 i GRUSZKA DŁUGA na krętliki nr 8. Pozdrawiam forumowiczów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Lubię oglądać rożne rozwiązania tych foremek i widzę że kolega kapec07 zrobił naprawdę kawał dobrej roboty projektując taką formę.Ja kiedyś zrobiłem sobie coś takiego. Nie jest to może rozważanie tak finezyjne, ale za jednym zamachem odlewam z chyba z 15 -18 gniazd . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropek96 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Szukam kogoś kto może mi wykonać formę do odlewu.kolega kapec nie ma możliwości w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 Nad Twoim postem , jest post kolegi,który zrobi Ci formę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Odgrzeje kotleta Szukam kogoś kto wykona dla mnie formy. Kontakt na priv najlepiej, jakiś nr telefonu żeby porozmawiać dogadać temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabss Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ktoś ma jakiś inne dojście do kolegi "kapec007" ? Poproszę o priv, chodzi o wykonanie form. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Ktoś ma jakiś inne dojście do kolegi "kapec007" ? Poproszę o priv, chodzi o wykonanie form.Jeżeli chcesz zrobić formy do główek 5-15gr, na dużych hakach 5/0-8/0 to mogę podesłać namiary na kolegę który się tym zajmuje profesjonalnie.Inne wielkości /gramatury też pewnie jest w stanie wykonać. Pozdrawiam Tomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tabss Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2019 Tomasz zadzwonię jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 18 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2019 Witam. poprosze o namiary do kolegi kapec 007. Chodzi o wykonanie formy . Kontakt priv..Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 24 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2019 Witam serdecznie. Czy ktoś z kolegów moze mi pomóc? szukam namiarów do kolegii Kapec 007. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam, kupował ,Ktoś z tej strony formy do główek jigowych, cena wydaje się super.Jeżeli by ktoś miał w/w formy chętnie podesłał bym haczyki,do sprawdzenia czy będą pasować do formy.https://www.bleigussformen-shop.de/Giessformen-fuer-Jig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thoffi Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Strasznie mały wygląda wlewek w tych formach.Ale cena dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybspinn Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2020 Mam dwie formy od tej firmy i mogę śmiało polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hudzik Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 A jak z dopasowaniem haków ,bo przyznam ,że mam dość sporo matuzo,wmc ,oraz haczyków z aliexpress ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo1988 Opublikowano 22 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2020 Wystarczy forma silikonowa. Przykładowa główka z takiej formy: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Jakiego silikonu używałeś? Ile taka forma wytrzyma odlań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grochol Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Witam . Pablo prosze o kontakt na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi