DarekM Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Witam wszystkich mam taki broblem z moim BOMASTEREM XT 1000 dałem go do fachowca żeby go przesmarował i po powrocie stwierdziłem że jest gożej niż był kołowrotek ciężko się kręci i szumi jak jest włączona blokada biegu wstecznego jak blokade przełącze nie szumi,co to może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 23 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 może napsikał WD40 w oporówkę i odtłuścił ją na maxa a tam nieco oliwki dobrze robi na niemiłe odgłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 być może spasował go nieco ciasnej - to powód nieco cięższej pracy, jezeli chodzi o roller bearning to powyzej wszystko pisze lub ktoś zamocno dokrecił sruby na lozysku oporowym, aczkolwiek po takiej przekreconej srubie slychac metaliczny stuk co jakiś czas, jeden wałeczek stuka w łożysko oporowe, ale w twojej sytuacji zapewne biomistrz szumi non stop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 mam nadzieje że z czasem zacznie chodzić lżej bo już mnie ręka boli od kręcenia ,a stym szumieniem jak wyłanczam blokade biegu wstecznego jest ok,już będem miał nauczke i sam będem prubował smarować swoje kołowrotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endi Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 z ty czy się rozchodzi to może byc różnie ponieważ zalezy jak mocno zostało to spasowane, 1000 raczej nie będziesz mocno przeciązać, wieć na dotarcie troche zejdzie. w takich kolowrotkach wydaje mi sie ze trzeba postawić troszke wiecej na finezje, jezeli reka boli, t fachowiec nie jest fachowcem, i takie pytanie? az tak źle chodził przed serwisem ze trzeba było oddac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarekM Opublikowano 25 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 nie przed serwisem chodził letko tylko to już leciwy kołowrotek i postanowiłem go dać na przegląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi