Gadda Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Najpierw z buta a potem cucenie, natlenianie itp czyli C&R po polsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 I to jeszcze na Wersmini,wstyd i hańba... Ta ryba raczej nie wróciła do wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benjam87 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 barany nie ludzie !!! Dlatego po raz któryś apeluję, nie umiesz obchodzić się z rybą to nie rób jej zdjęć ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 24 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Wędkarz87 - zobacz pierwszą część tego co zamieściłeś - po tym nie było szans aby odzyskał przytomność: Ten sam facet zamieszcza dużo filmików z Wersminii... Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ciekaw jestem czy właściciel wody wie kogo na nią wpuszcza... Widać że kolega chwyt pod skrzela ma opanowany do perfekcji I tu kolejny,no nie udawaj... http://www.youtube.com/user/dnp155#p/u/1/1rgIw9VPmMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Co za baran ,jak on je chwyta.!!!!Ciekawe czy Jurek wie że na wersmini takiegamonie pływają.Żal patrzeć na takie beztalencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 A co to są jacyś skinole,narodowcy?Te flagi na lewym ramieniu.Może oni pierwszy raz na rybach?Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 To jest przykład C&R bo jest trendy. Chciałby wziąść ale chce mieć film z wypuszczania i ulega. Cieszmy się, że moda dociera. Na razie w postaci-kopnę go zanim włożę do wody. Ale jednak.. wypuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 24 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Miałem to napisać : dziwne ale chcą wypuszczać ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Miałem to napisać : dziwne ale chcą wypuszczać .........Może tylko po to, by wyłowić za chwilę podbierakiem <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Wypuścić muszą taki jest regulamin na Wersmini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roch Opublikowano 25 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 Ja natomiast mam nadzieję, że to czyjeś nieporadne początki. Czy ktoś napisał temu Ktośowi co zrobił źle i jak to powinno wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 7 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 Kurcze, wyjmowanie szczupaków chwytem za pokrywy skrzelowe to stary i znany sposób, opisywany zresztą nie raz w książkach angielskich mistrzów, którzy swoje ryby wypuszczają bezsprzecznie i z tego co pamiętam propagują tą metodę jako najlepszą i najmniej inwazyjną, tyle że...Oni wcale nie podbierają tych ryb pod pokrywy Łapy idą ewidentnie w skrzela i tak się zastanawiam - robią to co gdzieś podpatrzyli i im po prostu nie wychodzi, czy też mają to w d..ie i łapią tak jak się uda?Chyba to drugie, wnioskując po uspokajaniu ryby butem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 To ja wam pokaze cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzerwys Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Ale urwał...ale to było dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szydlos Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 szkoda tego 116cm mógł ktoś mieć jeszcze kiedyś przyjemność ze złowienia takiej ryby.No cóż dupków nie brakuje nad wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Piękny przykład C&R po Polsku Ja zostawiam aparat musze go walic... pałe i trza go zabić... ale czym ? Ty wisołem, wiosłem mu przyjebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anpart Opublikowano 21 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2011 O cholera muszę kupić sobie wiosło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 25 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2011 o ja.. nie wiedzialem po co mam wiosla w lodzi... Co za wiocha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spy Opublikowano 26 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2011 Brakuje instrukcji jak podbierać rybę bezpiecznie zarówno dla ryby jak i wędkującego oraz jak ją puszczać. Przy okazie emocje biorą górę, zdjęcie z wędką,z miarką, to nie wyszło, tu mam złe tło. Czasem lepiej użyć chwytaka, przynajmniej ryba nie wypanieruje się i nie zwiedzi łódki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi