BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 (edytowane) Mariusz, gratulacje takiego pięknego kijka. Jak pomyślę, że się nie spotkamy we wrześniu aby je porównać (a przede wszystkim pogadać i skonsumować zupkę chmielową a miłej atmosferze ) to mnie szlag trafia!!! Zdrowiej chłopie Rafał kolejne gratki Edytowane 5 Sierpnia 2013 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za dobre słowo, jeszcze 5,5 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Dzięki Artur.Tak ostatnie 4 kije z tego wątku wykończone Lamarem.Co do opisu mogę mieć tylko pobożne życzenia,a i tak wszystko zależy od humoru żonki Ano tak, zapomniałem, pewna ręka p. Kasi.. Duże brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Jak tak patrze na twoje kijki w ciemnym korku to coraz bardziej mi sie zaczyna to podobac. Wszystkim wlasciciela serdecznie gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 ...dzięki. Choć nie ukrywam że Twoja i JDM stylistyka w wielu przypadkach bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dzisiaj przyszła moja kosa. Jest pikna, jak by to Pyzdra powiedział, lekka cienka i b.szybka. Jakość wykonania na najwyższym poziomie ( Zogę Rafał zrobimy chyba blizniaczo ) Dzięki Rafał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Widziałem już gdzieś podobny kijek ale gdzie... ?Baaaardzo ładnie wygląda w połączeniu z zilionem R , BOB 1 musisz tez plecionkę kupić pod kolor Dzisiaj kupiłem czerwoną plecionkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 No i do mnie dzisiaj doleciała Dąbkowa kosa Elite 5SC90MF2-G-10 (275cm 7-21g). Wykonanie pierwsza klasa Serdecznie dziękuje Rafał za uzbrojenie patyczka i jakże cenne rady.Profesionalizm i warsztat na najwyższym poziomie DZIĘKUJE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Karolowa kosa musi być kosą, bo blank zacny i kosowaty Ubrana w sici Phenixa od 20Y do 5L.,sceptycy mogą kręcić nosem,ale spsing przetestowany i działa Uchwyt Fuji SKSS z gustownym insertem dzieła Piotra Matusiaka(klasa sama w sobie)i to tyle ekstrawagancji ,bo miało być prosto choć ze szczyptą pieprzu Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Dąbek 111 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Dzisiaj przyszedł i od razu przetestowany. Szału z wymiarami nie było ale dwa bolenie chlapaki i klenio wymiarowy.Pomimi lekkiego uzbrojenia patyczek świetnie obsługuje przynęty w ramach 4-18gr i posida jeszcze spory zapas mocy.Kapitalna ciepła akcja z mega czułym szczytem.W dolniku mocy nie brakuje Da rade rzucić obrotówką "1" lekko przeciążoną , niedużym smużakiem aż po boleniówki o skupionej masie 18 gram i to wszystko na plecionce Jednym słowem kapitalny wielkorzeczny uniwersał Dziękuje Rafał Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez Karol Krause 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Kolega Woblerus mówił mi "dzwoń do Dąbka" .... a ja swoje , pracownia i se czekam miesiąc , teoretycznie to jeszcze pamiętam co zamówiłem , jaki ja durny jestem Ta elitka to piękna szpada , czysto i oryginalnie , super..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 @matt mogę strzelić co to za pracownia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Kolega Woblerus mówił mi "dzwoń do Dąbka" .... a ja swoje , pracownia i se czekam miesiąc , teoretycznie to jeszcze pamiętam co zamówiłem , jaki ja durny jestem Ta elitka to piękna szpada , czysto i oryginalnie , super..... Dzięki matt, pozdrów Grzegorza bo zapewne czasami razem łowicie.Grzechu to świetny wędkarz ,czekam kiedy pokaże mi parę trików boleniowych, bo specjalista z niego nietuzinkowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 @matt mogę strzelić co to za pracownia ? Sam napiszę , tak po niedzieli . Tak czy siak będą oficjalne podziękowania ( jak dotrze do mnie dzida z galicji ) w odpowiednim wątku w odpowiednim czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 A i co najlepsze.Jak to z kilerem wszystko na telefon , e-mail i to w tydzień.Dosłownie blank w poniedziałek u Rafała a gotowy produkt w piątek u mnie Tak więc nie dość że termin wykonania zlecenia exspresowy to jeszcze kontakt i jakość wykonania taka że nie jedna pracownia mogła by się dużo uczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 A i co najlepsze.Jak to z kilerem wszystko na telefon , e-mail i to w tydzień.Dosłownie blank w poniedziałek u Rafała a gotowy produkt w piątek u mnie Tak więc nie dość że termin wykonania zlecenia exspresowy to jeszcze kontakt i jakość wykonania taka że nie jedna pracownia mogła by się dużo uczyć Nie musiałes tego pisać , teraz jestem zdurnowaciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 (edytowane) Sam napiszę , tak po niedzieli . Tak czy siak będą oficjalne podziękowania ( jak dotrze do mnie dzida z galicji ) w odpowiednim wątku w odpowiednim czasie hJeżeli z galicji to nie musisz tłumaczyć mi skąd Przykra sprawa Edytowane 23 Sierpnia 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Dzięki matt, pozdrów Grzegorza bo zapewne czasami razem łowicie.Grzechu to świetny wędkarz ,czekam kiedy pokaże mi parę trików boleniowych, bo specjalista z niego nietuzinkowy .Jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jak Rafał osiągnie podobny poziom przerobu a pewnie to już niezbyt odległy czas (czego serdecznie życzę Ci Rafale) to też będzie miesięczna kolejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Slicznie zrobiony kijaszek ,wszystko dobrane ze smaczkiem i wykonanie pierwsza klasa. No i zdjecia bardzo dobre, czego jakoś nikt nie zauważył . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 No mi nie wypadało chwalić własny patyk ale faktycznie warsztat i gust Rafała na najwyższym poziomie Dobranie komponentów i wszelką inwencje odnośnie zbrojenia pozostawiłem w gesti rodbuildiera z czego jestem bardzo a bardzo zadowolony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgadzam się z Tobą Karolu w 100%. Ja tam esteta nie jestem i też wszystkie decyzje takowe zostawiam Rafałowi. Nie żałuje!!! Właśnie kończy Zogę, pewnie foto wstawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 2013-08-22-1024.jpgKarolowa kosa musi być kosą, bo blank zacny i kosowaty Ubrana w sici Phenixa od 20Y do 5L.,sceptycy mogą kręcić nosem,ale spsing przetestowany i działa Uchwyt Fuji SKSS z gustownym insertem dzieła Piotra Matusiaka(klasa sama w sobie)i to tyle ekstrawagancji ,bo miało być prosto choć ze szczyptą pieprzu Och, Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Waldi co tam ...... Kurcze nie poznałem Ciebie na tym nowym awatarku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Hehe dobre ma foto nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi