maniek1972 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Kurcze!!!! Rafał, nie możliwe !! Znalazłeś czas na rybki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Pięknie Rafał Czyja to szabelka w tak pięknym wykonaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 (edytowane) ciąg dalszy Evergreen miał pierwotnie 7' ,ale po przeróbce ok 205-207cm ,nie pamiętam choć mierzyłem. Przedłużka fabryczna uniemożliwiła uzyskanie oryginalnej długości,przy tych parametrach rękojeści.Teraz od pazura do końca 27cm.W zasadzie długość operacyjna wędziska pozostała nie zmieniona.przedłużka kończy się dokładnie pod pierścionkiem na Fore.który wzmacnia dodatkowo ten punkt.Oryginalny blank o długości 173cm wklejony na 10cm. wewnątrz przedłużki więc dół jest mocny i pewny. Fajna kosa na szczupaki ,ale spokojnie można jej użyć pod boleniowe przecinaki i np.BSy Tomyego.Sandałka też obleci taj do 18g+3-4". Kijek Leszka ,forumowego@Rundub. Edytowane 5 Września 2013 przez Dąbek 111 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Miałeś Rafale tyle wątpliwości ale efekt bardzo fajny. Klasyka. Masz fotę ugięcia i napisz słowo o kiju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Robert sory ale nie mam obiecanej fotki.Nie miałem jak rozwiązać tematu .Do przyjazdu kuriera sam w chacie i rąk mi zabrakło ,a wczoraj do południa był na suszarce ,po drugim lakierowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Jasne. Ciekawe jak @Rundub oceni w praktyce efekt końcowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis997 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Piękna robota. Jak zawsze. Pełen profesjonalizm. A opis - I KLASA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 5 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 Oczywiście opis jest jak zwykle super .Jeszcze nie zdążyłem podziękować żonie ,ale jutro nadrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gumis997 Opublikowano 5 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2013 No to koniecznie. Taka żona to skarb skoro jeszcze ci pomaga w twojej pasji. Gratuluje małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Rafał, wyłysiałeś coś... Ale wędki robisz świetne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Rafał, wyłysiałeś coś... Ale wędki robisz świetne!Jeśli wszyscy nudzą mu przy zamówieniach tak jak ja ... to nie ma się co dziwić!!! A może żona ma coś z tym wspólnego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rundub Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Jasne. Ciekawe jak @Rundub oceni w praktyce efekt końcowy?"Okorowanie " i zmiana przelotek bardzo przyspieszyło akcję . Wizualnie nie ma co porównywać fabrykę Evergreena do wykonanie Rafała. Kijek wykonany prefekt i wart poniesionych kosztów pomimo, że w oryginale też parę groszy kosztował . Jeszcze raz wielkie dzięki !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 No i właściciel wszystko wyjaśnił. Połamania na mamuśkach i gratulacje super kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Przed chwilą odwiedził mnie listonosz...wkońcu doszła wędeczka od Rafała - MHX MB842-2 , fuji KR.Więcej może powie sam twórca.Jakość wykonania to miestrzostwo świata , naprawdę super mu wyszła - szczena mi opadła jak otworzyłem tubę.Jutro wstawię jakieś przyzwoite fotki , przy sztucznym świetle wyjdą nieładne i popsują cały efekt.Takie podglądowe tylko: Rafał , dzięki za współpracę.Napewno jeszcze nie jeden kijek od Ciebie będzie w mojej kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidGno Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 (edytowane) Genialne Edytowane 12 Września 2013 przez DawidGno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Obiecane fotki cdn... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Ładna wędka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 (edytowane) Ładna wędka.Wędka nie ładna a piękna Omotki na przelotkach poprostu klasa - brawo Rafał Czysto schludnie - normalnie ręce same układają się do oklasków Edytowane 13 Września 2013 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Bardzo estetyczne wykonanie i kolorki pod mój gust. Gratulacje pięknej szpady. A wykonawcy kunsztu i precyzji! PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Świetna wędka, jak cała reszta. Jedyne czego bym się wystrzegał w przyszłości, to rozpoczynanie i kończenie wstawek po stronie przeciwnej niż przelotka. Schowane pod blankiem są milsze dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Już wiem jaka rękojeść będzie w mojej zanderówce Bardzo ładnie i kulturalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 NoooooooooooooooooooooooooAż ręce same składają się do oklasków - tak właśnie widzę "Anusię" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Świetna wędka, jak cała reszta. Jedyne czego bym się wystrzegał w przyszłości, to rozpoczynanie i kończenie wstawek po stronie przeciwnej niż przelotka. Schowane pod blankiem są milsze dla oka Zgadza się,szczególnie przy tipeciku z pojedynczej nici.Nie powiem ,czasem zapomnę ,że to nie kast zbrojony tradycyjnie Dzięki za gratki, wygląd wędki to zasługa Bartka,a fore jego wykonania,ja ino dotoczył resztę.Mam nadzieję ,że z kolejnym projektem sam poleci do końca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Dzięki koledzy za miłe słowo o designie wędki , mój był projekt a kolega dąbek zrealizował go w 101 % tak jak chciałem Co do kończenia tipetów na górze omotki , powiem szczerze że jest to tak zrobione że w realu nawet nie zauważyłem...dopiero na fotce w makro się uwydatniło Zaraz śmigam na rybki sprawdzić jak się sprawdza w boju Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi