StCroix Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 (edytowane) jedno ze zdjęć CD pokazuje powietrze pod lakierem (przestrzeń pomiędzy stopką, a omotką). bywa, iż nie potrafię sobie z tym poradzić u siebie, stąd swego rodzaju wrażliwość, a może nawet przewrażliwienie na tym punkcie. nie żebym wytykał, ot, dostrzegłem.(nie potrafię wkleić tego zdjęcia. chodzi i o ciąg dalszy CD, zdjęcie nr 2)Irek Edytowane 18 Października 2013 przez StCroix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mi Się w tych phenixach naklejki nie podobają trochę jaxon em trąci ale poza tym na co wpływu nie miałeś wszystko elegancko.... a CD miodzio kijek musiał wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mi Się w tych phenixach naklejki nie podobają trochę jaxon em trąci ale poza tym na co wpływu nie miałeś wszystko elegancko.... a CD miodzio kijek musiał wyjśćDzięki Tomek,z CDka wyszła faktycznie szpada z charakterem.Po uzbrojeiu zyskał na dynamice więc poza wobkami i złomem poradzi sobie i z gumami w rozsądnej gramaturze.Świetny kij boleniowy ale i wieczorowo-nocny sandał też powinien się bać. jedno ze zdjęć CD pokazuje powietrze pod lakierem (przestrzeń pomiędzy stopką, a omotką). bywa, iż nie potrafię sobie z tym poradzić u siebie, stąd swego rodzaju wrażliwość, a może nawet przewrażliwienie na tym punkcie. nie żebym wytykał, ot, dostrzegłem.(nie potrafię wkleić tego zdjęcia. chodzi i o ciąg dalszy CD, zdjęcie nr 2)IrekSzedłem spać z wizją koszmaru ewentualnej poprawki i nie myliłem się.Zerwałem się zlany potem ,po tym jak to stojąc nad wodą powietrze spod omotki wydobywa się ze świstem ,skutecznie płosząc ryby.Pełen obaw ruszyłem z dolnikiem na balkon i w pełnym słońcu ...kopara mi opadła.Mam tyle powietrza w każdej przelotce,że spokojnie mogę dodymać brakujące w oponach swojego szerszenia. Ale po dłuższej chwili kamień z serca.wzdłuż każdej z ramek to samo i w zależności od kąta padanie światła ,raz dłuższe raz krótsze.Teoria spiskowa legła w gruzach, to odblask światła odbijający się od lakierowanego boku stopki.A te najbardziej widoczne na szczycie stopki to przebijający przez nić efekt jej szlifowania,ale raczej nie to było przyczyną koszmaru.Nadmieniam ,że nić przepuszcza światło gdyż to nylon bez preserwera i naprawdę można zobaczyć tam wszystko włącznie z powietrzem ,którego nie ma 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Tak, chciałem mieć naklejkę. Opis jest ręcznie zrobiony, podobnie jak nazwa wędki więc i tak wiadomo że to custom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Tak, chciałem mieć naklejkę. Opis jest ręcznie zrobiony, podobnie jak nazwa wędki więc i tak wiadomo że to custom.@staszek-płacisz,żądasz,wymagasz no i masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Oj Stachu, żeby taka naklejkę se zażyczyć... a idź... straszny obciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Oj Stachu, żeby taka naklejkę se zażyczyć... a idź... straszny obciach Oj Michał z wędkami jak z ''babami'' - jednemu bląd cycata a drugiemu ruda a Staszkowi ''ANUSIA'' Staszek nic się nie przejmuj z następnymi zamówieniami bedziesz już bogatszy w nowe doświadczenia i rady kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Bardzo pikne, co prawda koreczki rattaneczki nie w moim guscie, ale o tym sie nie dyskutuje. Moze i ja zaczne odliczac dni do odbioru mojego pianowego mhxa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 skippi66 -bo ja mam gust wieśniaka ..... a z takim gustem się nie dyskutuje tylko ma- - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mnie się generalnie Anusia podoba. Koreczki - rattattaneczki zwłaszcza. Tylko rękojeści dzielonej nie trawię, naklejki są, bądźmy szczerzy, ohydne zaś foregrip powinien ( wg. najlepszych angielskich wzorców ), rozszerzać się ku przodowi. Poza tym wszystko inne jest zupełnie cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 He he. Masz rację na tyle że dzisiaj w rozmowie z Rafałem ustaliłem że "Pawlisko" będzie miało pełny dolnik a z naklejki tylko symbol producenta.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Więc szczerze zapytuję,jakie to angielskie wzorce nakazują czy zalecają stosowanie tylko i wyłącznie rozszerzajacego się fore i w jaki sposób ma to wpływ na skuteczność i komfort łowienia.Do tej pory byłem święcie przekonany,że custom daje niczym nieograniczoną możliwość i swobodę w dopasowaniu wyglądu ,kształtu i choćby koloru ,nie wspominając już o sposobie zbrojenia odpowiadającego preferencjom użytkownika.Mi osobiście też odpowiada rozszerzony kształt fore,ale jak ma się "przyjety najlepszy kanon angielski do jago (fore) braku.Zapewne nie jest to trendy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Rafał- a ja wolę "wzorce" japońskie: koreczki, ratany, pierścienie itp. Bogu dzięki nie ma jedynego wzoru i kanonu piękna...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Więc szczerze zapytuję,jakie to angielskie wzorce nakazują czy zalecają stosowanie tylko i wyłącznie rozszerzajacego się fore ...Jak to jakie??? Najlepsze! Ło matko, przecie tylko sobie żartujemy. Bardzo ładna ta Anusia i ładnie ukręcona. Ale fore i tak powinien się rozszerzać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 19 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jak to jakie??? Najlepsze! Ło matko, przecie tylko sobie żartujemy. Bardzo ładna ta Anusia i ładnie ukręcona. Ale fore i tak powinien się rozszerzać! Powinno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Fajne, fajne nie słuchaj tam tekstów o rozszerzających się fore, tu nie ma dogmatów, to jest twórczość. Czy Picassa oceniano wg jakich wzorców tworzy? Nowy korek "tygrysek" mi się podobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (...)Czy Picassa oceniano wg jakich wzorców tworzy?(...)Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Z tym rozszerzanym fore to moim zdaniem niekoniecznie. Jak ktos ma zwyczaj trzymania palca wskazujacego na blanku fore w ksztalcie kielicha jest niewygodny - wskazany jest fore w ksztalcie koncowki cygara. A poza tym to fore ala cygaro bedzie ok 1 grama lzejszy od fore w ksztalcie kielicha - sprawdzone w praktyce. Osobiscie rozszerzanu fore zrobilbym sobie tylko w jakims ciezkim kiju-wyciagarce gdzie z definicji cala lapa ma sie miescic (z zapasem) na takim trzymadle. Kij custom powinien byc przede wszystkim ergonomiczny i dopasowany do indywidualnego stylu lowienia i osoby wedkarza, musi byc wygodnym efektywnym narzedziem i zadne 'wzorce' z takim zalozeniem nie powinny kolidiwac. Tzn jesli koliduja to tym gorzej dla wzorcow to oczywiscie tylko moje prywatne zdanie i nie trzeba sie z nim zgadzac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mi sie podoba ten CD-ek i to badzo.Mysle, ze znajdziemy nic porozumienia w darzeniu do jednego celu-metrowy bolo albo sandacz:)Postaram sie skrobnac slowko, choc reke mam kiepska do takich opisow:(Rafal, robota na 6-tke;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Maniek ten CD-ek to Twój ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Tak Karolu.Ma w opisie 12lb, ale Rafal ocenil na troche wiecej, nawet 14lb, wiec bojta sie zebate:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jak uda Ci się jeszcze tej jesieni przetestować patyka to skrobnij słówko o nim Fajny patyczek i kolorystyka w moim klimacie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Rafal co tu duzo mowic, klasa robota! Fore wspolgra z caloscia i jesli nie jest ruchomy taka forma mi sie podoba, jesli ruchoma wole jak kolega pisal rozszerzane. Ja tez splodzilem ostatnio nowy kijek ale takiego przerobu jak ty nigdy nie bede mial @Mariusz to kijek na "nowa" wode? Jak bys dal rade do mnie wpasc to dasz pomachac? Zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dokladnie tak Kamil.Nowa woda, nowe ryby i nowe przynety trzeba nabywac:D Bezproblemowo go "potestujemy" , bedzie wiarygodniejszy opis z pola walki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 To teraz czekam na przymrozki i mozesz wbijac, powiginamy go troche a na rybach z Menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi