Skocz do zawartości

Dąbek 111 i skutki uzależnienia

Dąbek 111

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie się podoba piankowe P844...tzn pasuje mi ddzielona rękojeść i czerwone wstawki na omotkach. Jak troszku odłożę kaski to jeszcze przed weekendem majowym podobnie chciałbym uzbroić XZoge 8kg...ale nie chciałbym już nic (żadnej pianki) nad uchwytem....Mam ładne czerwone Abu SSC3 5601 i kolorystycznie pasuje mi idealnie ;)

"Ojciec Chrzestny" będzie bardzo, ale to bardzo zadowolony :lol:

Brawo Rafał, wędki robione przez Ciebie to wręcz poezja ;)

Haha, no ja już jestem zadowolony pomimo że jeszcze jej nie widziałem na żywo. Ale może już jutro będę ją mógł pomacać. Na fotach wygląda b. fajnie więc w realu zapewne będzie jeszcze lepiej.

Dzięki Stasiu ,ale z tą poezją nie przesadzaj :o

Ostatnie fotki robiłem o 7-ej rano w kuchni ,przy porannej kawce przed robotą,bo badyl wczoraj o tej porze jeszcze się suszył,a kurier zamówiony. :rolleyes: Ale lakierek Lamar jest pod tym względem nr 1. Krótka instrukcja dla żonki (1,5 strony )jak spakować,i  cześć pieśni ,pojechał ,a tak chciałem pomachać gotowcem :(

Dzięki Stasiu ,ale z tą poezją nie przesadzaj :o

Ostatnie fotki robiłem o 7-ej rano w kuchni ,przy porannej kawce przed robotą,bo badyl wczoraj o tej porze jeszcze się suszył,a kurier zamówiony. :rolleyes: Ale lakierek Lamar jest pod tym względem nr 1. Krótka instrukcja dla żonki (1,5 strony )jak spakować,i  cześć pieśni ,pojechał ,a tak chciałem pomachać gotowcem :(

Rafał, nie obrazisz się jak pomacham za Ciebie?

Oj, poezja, poezja.

A przez Ciebie przemawia wrodzona skromność ;)

( tutaj nadmieniam że nie jestem z tym panem związany biznesowo prócz tego że jak sobie teraz przypomniałem wiszę mu 3 dychy za Cork seal.......... :angry: , co naprawię jutro)

Oj, poezja, poezja.

A przez Ciebie przemawia wrodzona skromność ;)

( tutaj nadmieniam że nie jestem z tym panem związany biznesowo prócz tego że jak sobie teraz przypomniałem wiszę mu 3 dychy za Cork seal.......... :angry: , co naprawię jutro)

Więc co, już nigdy nie uzbroisz kija u Rafała? :P