WOBI Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Fajne,szczególnie drugi grip mi się podoba,Rafał jak wagowo wygląda pierścionek tego tigera podobnie do brunta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Fajne,szczególnie drugi grip mi się podoba,Rafał jak wagowo wygląda pierścionek tego tigera podobnie do brunta?Bardzo podobnie (burle generalnie ważą coś ok3,5g) ,nie mam w tej chwili pojedynczych pierścieni ,jedynie nierówne odcinki na tulei.W przyszłym tygodniu jadę na zakupy, więc poważę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 (edytowane) Wczoraj późnym wieczorem zdjęty z suszarki.Też jeden z moich ulubieńców w wersji cast, generalnie pod pstrąga,ale jego uniwersalność pozwala na wiele zastosowań. MXS72L Dla ciekawskich, waga kija 112g Edytowane 21 Lutego 2014 przez Dąbek 111 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Ładnie z tymi bordowymi akcentami wygląda i ta pianka która jako surowiec nie bardzo mi się podobała na tym kiju robi wrażenie pozytywne Oj już się nie mogę doczekać na 2 cz wersję tego kijka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Arek ,dostawa tuż,tuż Jakość ogólnodostępnej pianki pozostawia wiele do życzenia ,ta jest świetna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Bardzo ładny phenix w piance phenix A ten kolor omotek świetnie się prezentuje.Teraz już tylko na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 112 gramów to już fajna waga, ile ważył blank ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 21 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 112 gramów to już fajna waga, ile ważył blank ?Ja wiem czy fajna?Normalna ,tak poprostu wyszło.Wędka krótka ,na piance ,spasing pod casta.W długich FX-ach ,tez można zejść nisko tylko użytkowo mogłoby wyjść nie specjalnie,zbyt długi dolnik,lub kij lecący na pysk. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Bo odchudzanie też ma swoje granice,- najlepiej popatrzeć w jego ludzką odmianę choć nie do końca wszystko daję się przełożyć 1do 1 to jednak pewne obrazowe analogie istnieją 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Ostatnio z suszarki zszedł kiler pod warciane sandokany ,na moim ulubionym blanku z tej dziedziny,MBX-790M. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 I mój osobisty cast 2,4m w jednym kawałku na blanku Phenixa Trifecty 10lb , ładnie miota wobkami od 4-16g,Głównie pod twarde przynęty ,ale gumka 5-7cm na główkach 4-12g daje się komfortowo prowadzići a sygnały docierają w sposób zadowalający. Wedka w spiralnym układzie przelotek od 7LN do 4 i pierwsza piankowa rękojeść w moim arsenale Bez zaczepu i opisu pierścien nakręcanego fore sunie po lakierowanym blanku bezpiecznie dzięki wklejonej wewnątrz piance. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Rafal ten twoj osobisty projekt (trifecta) wydarles mi go z glowy doslownie doslownie o to mi chodzilo.Fore niech bedzie z pianki zeby za bardzo nie kombinowac.Wyszlo zajebiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Rafal ten twoj osobisty projekt (trifecta) wydarles mi go z glowy doslownie doslownie o to mi chodzilo.Fore niech bedzie z pianki zeby za bardzo nie kombinowac.Wyszlo zajebiscie.Witek,,tobie to kształty gripów zmieniają się raz na dwa tygodnie Ale jeśli ma to być ostateczna wersja ,to chyba damy radę,o ile adapter w IPSie pozwoli Patryk ,dzięki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Światło mowi za Ciebie Rafale.... nieprzeciętnie panujesz nad poziomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Żarty, żartami... Super kijki Rafał! Ten z pianką wymiata totalnie! Co raz bardziej zaczyna podobać mi się ten materiał Edytowane 11 Marca 2014 przez Maciek_7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Światło mowi za Ciebie Rafale.... nieprzeciętnie panujesz nad poziomem Zbyszek,dzięki staram się dorównać Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Oj tam, o tym dorównywaniu juz kiedyś było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Witek,,tobie to kształty gripów zmieniają się raz na dwa tygodnie Ale jeśli ma to być ostateczna wersja ,to chyba damy radę,o ile adapter w IPSie pozwoli Patryk ,dzięki Wiem kurde wiem, poprostu ciezko mi to bylo wytlumaczyc a Ty dla siebie zrobiles dokladnie to co chcialem i na tym poprzestanmy, tylko fore z pianki jak na foto, ktore wyslalem.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 I mój osobisty cast 2,4m w jednym kawałku na blanku Phenixa Trifecty 10lb , ładnie miota wobkami od 4-16g,Głównie pod twarde przynęty ,ale gumka 5-7cm na główkach 4-12g daje się komfortowo prowadzići a sygnały docierają w sposób zadowalający. Wedka w spiralnym układzie przelotek od 7LN do 4 i pierwsza piankowa rękojeść w moim arsenale Bez zaczepu i opisu pierścien nakręcanego fore sunie po lakierowanym blanku bezpiecznie dzięki wklejonej wewnątrz piance. 2014-03-10-1656.jpg2014-03-10-1655.jpg2014-03-10-1657.jpg2014-03-10-1658.jpg2014-03-10-1659.jpg2014-03-10-1663.jpg2014-03-10-1668.jpg2014-03-10-1660.jpg2014-03-10-1666.jpg2014-03-10-1667.jpgSzczujesz ta pianką Rafał, im więcej się przyglądam Twoim piankowym projektom ,tym bardziej topnieje moja awersja do uboższego brata korka.Piękne kijki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Piekne kije, szacuken A co to za pianka taka "pociapana"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 .Piekne kije, szacuken A co to za pianka taka "pociapana"?Patryk co tu mówić Rafał to elita forum patyczanych krętaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Pięknie się prezentuje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Rafał fajne projekty.Czysto , estetycznie z dużym smakiem Aż się ciesze że to Ty bedziesz zbroił niebawem drugą Elitke dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DP Fishing Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Poprostu śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi