kogut Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 No,no, Rafale mióóóód,malinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Wysoka estetyka Rafale. Mała uwaga. Zrób sobie prostego lightboxa z kartonowego pudełka, bo już jesteś na takim etapie, że tym pracom należałaby się dobra ekspozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Patryk co tu mówić Rafał to elita forum patyczanych krętaczy .Niezaprzeczalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrcarp Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Piekne projekty widac reke fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shavt Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Czysto, ładnie, wszystko dopracowane w najdrobniejszym szczególe. Człowiek szuka jakiegoś niedociągnięcia.. no i dalej nie ma się do czego przyczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Dzięki chłopaki ,ale nie przesadzajcie z tym cudotwórstwem akurat ,temperatura otoczenia sprzyja lakierowi i jakoś łapki mniej wibrują Wysoka estetyka Rafale. Mała uwaga. Zrób sobie prostego lightboxa z kartonowego pudełka, bo już jesteś na takim etapie, że tym pracom należałaby się dobra ekspozycja. Krzysiek,nie po to kupowałem żonie w końcówce rocku nową deskę do prasowania Z drugiej strony chodziło po łbie jakieś tło,gra światłem ,ale ani zbytnio czasu ,ani warunków przestrzennych, a do dyspozycji i no komóra .A na rybki też bym z chęcią pojechał.Dwa dni temu mój pierwszy tegoroczny wypad i wiślana trotka na zachetę,mikra taka z 35-40cm ,ale apetyt rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 11 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 No Rafał Trifecta po prostu odlotowa, a z młynkiem cud malyna .Chętnie na żywo obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 No Rafał Trifecta po prostu odlotowa, a z młynkiem cud malyna .Chętnie na żywo obejrzę.Dzięki Rafciu ,będą testy obszerne,bo mam trochę złomu akurat pod nią i nowych wobasków też.A twoje kapselki chyba zaadaptuję to moich projekcików ,tylko jakieś logo wydumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Rafał first class.Mgx normalnie dizajnowo zrośnięty z kijkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Dzięki Rafciu ,będą testy obszerne,bo mam trochę złomu akurat pod nią i nowych wobasków też.A twoje kapselki chyba zaadaptuję to moich projekcików ,tylko jakieś logo wydumam Z kapselkami nie będzie najmniejszego problemu,tylko musisz sobie wytumanić jakiś ciekawy wzorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja bym proponował w logo owoc dębu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Ja bym proponował w logo owoc dębu Ty Tomek to masz pomysły .Sam lepiej bym tego nie wymyślił Rafał ,już nie kombinuj logo już jest 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 (edytowane) Czarny projekt super - bardzo spójny. Mała uwaga - wydaje mi się (a może to kwestia zdjęcia), że masz mały problem z klejem. Klej sekwencyjnie, zawsze na lekkim docisku. Wytrzyj nadmiar acetonem, kiedy tylko wypłynie. Potem zaczekaj, sprawdź na próbce, kiedy zaczyna żelować, i dokładnie wytrzyj acetonem jeszcze raz. Wtedy już nic nie ma prawa wyciec, nie zostaną żadne ślady. Warunkiem jest ostateczne przetarcie acetonem kiedy klej już lekko zżelował. Lakier - klasa. Fajnie, że nie władowałeś oczojebnej tulei po nakręcany fore. Edytowane 12 Marca 2014 przez krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 12 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Czarny projekt super - bardzo spójny. Mała uwaga - wydaje mi się (a może to kwestia zdjęcia), że masz mały problem z klejem. Klej sekwencyjnie, zawsze na lekkim docisku. Wytrzyj nadmiar acetonem, kiedy tylko wypłynie. Potem zaczekaj, sprawdź na próbce, kiedy zaczyna żelować, i dokładnie wytrzyj acetonem jeszcze raz. Wtedy już nic nie ma prawa wyciec, nie zostaną żadne ślady. Warunkiem jest ostateczne przetarcie acetonem kiedy klej już lekko zżelował. Lakier - klasa. Fajnie, że nie władowałeś oczojebnej tulei po nakręcany fore.Z tym klejem różnie bywa,używam spirytusu i wycieram bardzo dokładnie,ale fakt po dociśnięciu i pierwszym przetarciu ,może się zdażyć,że zapomnę o elemencie. Z drugiej strony zdjęcia makro potrafią pokazać więcej niż dojży ludzkie oko Tuleja też pasowałaby chyba nieźle,ale raz -trochę waży ,dwa akurat nie miałem. Patent z wklejoną wew pierścienia pianką czy korkiem, świetnie zabezpiecza blank przed rysami ,w zasadzie nie ma konieczności omotkowania ,czy lakierowania tego odcinka blanku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Z drugiej strony zdjęcia makro potrafią pokazać więcej niż dojży ludzkie oko To prawda, ale na Twoim etapie rozwoju nie pozostaje Ci nic innego, jak dążyć do doskonałości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zander Hunter Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Piekne kije, szacuken A co to za pianka taka "pociapana"?To nowa pianka phenixa, mega twarda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Nie wiem co mam pomyśleć o ludziach , którzy dotąd nie wyrazili szczerego podziwu Tym niemniej , Dąbku z dużej litery , nie przejmuj się wcale drobnymi niedoskonałościami . Mona Lisa jest cała w liszajach i pęknięciach , a Venus z Milo nie ma nawet nosa .. a zachwyt wzbudzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 A ja kilka pytań zadam, bo w sumie 240 cm w 1 kawałku nieczęsto się spotyka: 1. waga kija (sorki wiem że to już nudne ale ja muszę)2. woven w dolniku - to jest część blanku czy po prostu rękojeść dałeś na rurze z wovenu ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 12 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2014 Zaje... ten kijek pod casta. Nie jestem zwolennikiem pianki w patykach, ta wydaje się mega fajna. Dobra robota Rafcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A ja kilka pytań zadam, bo w sumie 240 cm w 1 kawałku nieczęsto się spotyka: 1. waga kija (sorki wiem że to już nudne ale ja muszę)2. woven w dolniku - to jest część blanku czy po prostu rękojeść dałeś na rurze z wovenu ? Pozdrawiam Waga kija 137g, nie pamiętam ile sam blank waży,ale w dolniku 14+mm.Rura wovenowa tylko między pierścieniami,które pasowały idealnie na wcisk.Kleju za wiele nie poszło ,centrowałem na blanku od 2-3 zwojami taśmy.Pod ECSem ciut więcej.Generalnie ,nie leci przez całą rękojeść,to dwa niezależne odcinki.Kijek już ładnie wyważony z lekkim MGXem (154g) na końcu fore.Z Zillionem PE ok 1cm przed wodzikiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Dziękuję za odpowiedź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 (edytowane) Nie wiem co mam pomyśleć o ludziach , którzy dotąd nie wyrazili szczerego podziwu Tym niemniej , Dąbku z dużej litery , nie przejmuj się wcale drobnymi niedoskonałościami . Mona Lisa jest cała w liszajach i pęknięciach , a Venus z Milo nie ma nawet nosa .. a zachwyt wzbudzają To , że Mona Lisa po ostatniej konserwacji nie ma żadnych liszai a Wenus z Milo ma nos (nosa nie ma Sfinks) za to nie ma rąk, nie zmienia faktu, że dzieła Rafała są o wiele piękniejsze od Wenus z Willendorfu Edytowane 14 Marca 2014 przez BOB1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Krótko mówiąc od dziś jestem posiadaczem nowych kos st.croix drop shot 1/2 lamiglase exel 782 i Phenixa Trifecta 8'6" 17lb, a wyszło to wszystko epicko mikro ilość lakieru smukłe omotki i design pierwsza klasa ,DZIEKIIIIIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Więcej na temat kijków niech wypowie się ich wykonawca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Już wiem czemu ostatnimi czasy nie można było dodzwonić się do Rafała Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi