Hubertus Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 EXTRA ROBOTA, podoba mnie sie strasznie, jako pierwszy "mój" kijek zrobiłem S871-2 na PB Hard i z podobną rekojeścią, jeno w piance i na pierścionkach Fuji dedykowanych do SKSS, ciekawi mnie ile to moje pokraczne dzieło waży, jak zapodam odpowiednią wage to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Nie chce sie czepiac i nie odbierajcie tak tego, ale zauwazylem ze wiele osob uzywa stwierdzenia "strasznie mi sie podoba", nie moze sie strasznie podobac, tylko bardzo, strasznie moze sie nie podobac a projekt a raczej wykonanie palce lizac jak zwykle zreszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Nie chce sie czepiac i nie odbierajcie tak tego, ale zauwazylem ze wiele osob uzywa stwierdzenia "strasznie mi sie podoba", nie moze sie strasznie podobac, tylko bardzo, strasznie moze sie nie podobac a projekt a raczej wykonanie palce lizac jak zwykle zreszta.fakt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Wszystkim wielkie dzięki Fakt kijek można jeszcze odchudzić, każdy pierścionek 0,7g x4szt +lakier może da 4-5g.Jeden 52g już popełniłem ,więc ciśnienia nie mam ,chyba ,że ktoś bardzo zapragnie Zbyszek tokarka jest a jak,silnik od pralki i buda z grubej sklejki,a i zapasowe serducho od niedawno zezłomowanej CANDY. Ronin,też uznałem ,że życie w tym wędkarskie należy sobie ułatwiać,więc trafił na warsztat mój TX682. W castingowym wdzianku dublował w środkowym i górnym c/w z M1 MXS72L. Szczyt delikatny ,więc na moich kanałach będzie miotał 2-3g +gumka,bo multikiem przy wiaterku z boku czy w nos to istna katorga,zwłaszcza na Nogacie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Ładniutki jak zwykle w wykonaniu Rafała Rafał - z ciekawości ważyłem pierścionki przy średnicy 12-12,5 waga 1gr, te w okolicach 8 ważą 0,7gr czyli łącznie 3,5gr,(chyba że te z innej stajni są) czy to dużo czy mało, oto jest pytanie..Dla mnie osobiście kij bez tych świecidełek jest jak piękna kobieta bez dodatków, niby ubrana a jednak czegoś brakuje.Artur ,pierścienie ze spółdzielni a jakże Te o śred, 8mm 0.7g.Co do kobiet ,to te w fajnym wdzianku bardziej pobudzają wyobraźnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Artur ,pierścienie ze spółdzielni a jakże Te o śred, 8mm 0.7g.Co do kobiet ,to te w fajnym wdzianku bardziej pobudzają wyobraźnię Jak tak analizuję na zimno to albo ubrana i z dodatkami albo.. bez przyodziewku no bo po co ma się czuć mało komfortowo bidulka , jest tez opcja same dodatki do roznegliżowanej pani , która wydaje mi się najbardziej kusząca .Sorki Rafał za off ,ale nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Przezbrajasz tx-a na spina? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Przezbrajasz tx-a na spina? Wysłane z mojego C6603 przy użyciu TapatalkaTak .Przelotki zdjęte ,bez jakiegokolwiek śladu ich bytności Korek z rękojeści też.Zostaje usunięcie ECSa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olek520 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pochwal się jak skończysz Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Klasyka gatunku. St.Croix 4C68MXF, w/g mnie ścisła czolówka sandaczowa.Szybki ,mięsisty,z wzorowym ugięciem .Mi zdecydowanie lepiej leży niż Elitka.Do tego piękny kolorek i jak ładnie pasuje z Zillionkiem PE 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Uffffff... ale zestaw. Kopara mi opadła! Wielki Szacun PS przeczytałem dedykację i ...Rafał, mam imieniny 17-go kwietnia może dasz radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Piękny komplecik, z kolorem omotek to w dychę trafiłeś ! wykonanie jak zwykle- klasa.Widzę ze patent z świecidełkiem sprawdził się nie ma, jakiejkolwiek szczeliny, super. Tu niebiesko i obok niebiesko... , może to znak jakowyś przed świętami?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tu niebiesko i obok niebiesko... , może to znak jakowyś przed świętami??Też mam podobną nadzieję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Tu niebiesko i obok niebiesko... , może to znak jakowyś przed świętami?? ... Ladny patyk, ciekawe jakby wygladal w ciemno-niebieskiej piance. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Uffffff... ale zestaw. Kopara mi opadła! Wielki Szacun PS przeczytałem dedykację i ...Rafał, mam imieniny 17-go kwietnia może dasz radę? Robert szczerze ,to chciałbym ,ale naprawdę wątpię,Chyba ,że coś przypasi od strzału. Chyba sobie sprawię taką samą armatkę,ale dopiero w przyszłym sezonie .Artur błyskotki pasują idealnie,no i delikatniejszy kołnierz od Matagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 ... Ladny patyk, ciekawe jakby wygladal w ciemno-niebieskiej piance.Pod ten młynek,idealna byłaby czarna piana i czerwone pierścionki.Niebieski mógłby się już zlewać,choć może nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgodzę się z Rafałem. Mógł by wystąpić przesyt "wielkim błękitem"A pojedyncza czerwona nitka na pierwszej omotce?...czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Rafał, jedno słowo "PIĘKNY" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Rafał co jak co ale ten projekt bardzo mi sie podoba... niby zwyczajny ale ma to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Kolejna armaty do kolekcji pakuj i wysyłaj, dzięki i tak to miało wyglądać wkrótce nowy projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Kolejna armaty do kolekcji pakuj i wysyłaj, dzięki i tak to miało wyglądać wkrótce nowy projekt. Kurde! trzeba będzie pomyśleć o jakiejś liście społecznej i Komitecie Kolejkowym!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek60 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Piękna robota Rafał, gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Dobry wieczór ! Coby nie zaśmiecać ulubionego tematu w tym dziale pozwoliłem sobie wysłać pytanko na priv do kolegi nad wyraz zorientowanego i utalentowanego . Byłbym zobowiązany za wszelkie sugestie ... Pozdrawiam - Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 W ferworze walki z aktualnymi projektami ,udało się znaleźć chwilkę na kilka fotek .Projekt właściciela dość ambitny,całkowita przebudowa Cormorana Xenodona 2,7m.Oczywiście po zdjęciu przelotek ,chyba trzydniowa skrobanka,było tego szmelcu z pół wiadra Po wyszlifowaniu ,lakierek do omotek na blank,ale nie na zasadzie wcierki,a nasączoną gęstą gąbką do garów płynne przeciągnięcie tam i z powrotem .Na obecną chwilkę ino tyle 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 O wlasnie Rafal o wlasnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi