Skocz do zawartości

Dąbek 111 i skutki uzależnienia

Dąbek 111

Rekomendowane odpowiedzi

EXTRA ROBOTA, podoba mnie sie strasznie, jako pierwszy "mój" kijek zrobiłem S871-2 na PB Hard i z podobną rekojeścią, jeno w piance i na pierścionkach Fuji dedykowanych do SKSS, ciekawi mnie ile to moje pokraczne dzieło waży, jak zapodam odpowiednią wage to się pochwalę :)

Wszystkim wielkie dzięki :wub:

Fakt kijek można jeszcze odchudzić, każdy pierścionek 0,7g x4szt +lakier może da 4-5g.

Jeden 52g już popełniłem ,więc ciśnienia nie mam ,chyba ,że ktoś bardzo zapragnie :)

Zbyszek tokarka jest a jak,silnik od pralki i buda z grubej sklejki,a i zapasowe  serducho od niedawno zezłomowanej CANDY.

Ronin,też uznałem ,że życie w tym wędkarskie należy sobie ułatwiać,więc trafił na warsztat mój TX682. W castingowym wdzianku dublował w środkowym i górnym c/w z M1 MXS72L. Szczyt delikatny ,więc na moich kanałach będzie miotał 2-3g +gumka,bo multikiem przy wiaterku z boku czy w nos to istna katorga,zwłaszcza na Nogacie.

• Like 1

Ładniutki jak zwykle w wykonaniu Rafała :)

Rafał - z ciekawości ważyłem pierścionki przy średnicy 12-12,5 waga 1gr,  te w okolicach 8 ważą 0,7gr czyli łącznie 3,5gr,

(chyba że te z innej stajni są)    czy to dużo czy mało, oto jest pytanie..

Dla mnie osobiście kij bez tych świecidełek jest jak piękna kobieta bez dodatków, niby ubrana a jednak czegoś brakuje.

Artur ,pierścienie ze spółdzielni a jakże :) Te o śred, 8mm 0.7g.

Co do kobiet ,to te w fajnym wdzianku bardziej pobudzają wyobraźnię ;)

Artur ,pierścienie ze spółdzielni a jakże :) Te o śred, 8mm 0.7g.

Co do kobiet ,to te w fajnym wdzianku bardziej pobudzają wyobraźnię ;)

Jak tak analizuję na zimno to albo ubrana i z dodatkami albo.. bez przyodziewku no bo po co ma się czuć mało komfortowo bidulka , jest tez opcja same dodatki do roznegliżowanej pani , która wydaje mi się najbardziej kusząca :P .

Sorki Rafał za off ,ale nie mogłem się powstrzymać.

Piękny komplecik, z kolorem omotek to w dychę trafiłeś :) ! wykonanie jak zwykle- klasa.

Widzę ze patent z świecidełkiem sprawdził się nie ma, jakiejkolwiek szczeliny, super. 

Tu niebiesko i obok niebiesko... ;) , może to znak jakowyś przed świętami??

Uffffff... ale zestaw. Kopara mi opadła! Wielki Szacun :)

PS przeczytałem dedykację i ...Rafał, mam imieniny 17-go kwietnia  :) może dasz radę? :D

Robert szczerze ,to chciałbym ,ale naprawdę wątpię,Chyba ,że coś przypasi od strzału. :) 

Chyba sobie sprawię taką samą armatkę,ale dopiero w przyszłym sezonie :) .

Artur błyskotki pasują idealnie,no i delikatniejszy kołnierz od Matagi :D

W ferworze walki z aktualnymi projektami ,udało się znaleźć chwilkę na kilka fotek .

Projekt właściciela dość ambitny,całkowita przebudowa Cormorana Xenodona 2,7m.

Oczywiście po zdjęciu przelotek ,chyba trzydniowa skrobanka,było tego szmelcu z pół wiadra :D

Po wyszlifowaniu ,lakierek do omotek na blank,ale nie na zasadzie wcierki,a nasączoną gęstą gąbką do garów :) płynne przeciągnięcie tam i z powrotem .

Na obecną chwilkę ino tyle :)  :)

post-50002-0-15812000-1397759772_thumb.jpg

post-50002-0-43891800-1397759796_thumb.jpg

post-50002-0-83588700-1397759814_thumb.jpg

post-50002-0-36459100-1397759836_thumb.jpg

post-50002-0-09519900-1397759857_thumb.jpg

post-50002-0-09753700-1397759876_thumb.jpg

post-50002-0-02474600-1397759904_thumb.jpg

• Like 3